دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نگاه به زیست فناوری با توجه به حساسیتهای موجود باید جامع باشد و موضوع محصولات تراریخته باید با نگاه علمی حل و فصل شود.
عضو هیئت مدیره انجمن ارگانیک ایران درباره مصوبه کمیسیون تلفیق در ممنوعیت واردات محصولات تراریخته، معتقد است عدهای به بهانه افزایش قیمت این محصولات با اجرایی شدن این قانون، در پی ادامه واردات و مصرف این محصولات پرخطر توسط قشر فقیر جامعه هستند!
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه ذرت بیشترین درصد محصولات تراریخته وارداتی است، خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد کالری غذایی ایران به شکل واردات انجام می شود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری گفت: پدیده دم درآوردن و شیوع بیماری های مختلف ناشی از مصرف محصولات تراریخته دروغ است و نباید به اینها اعتنا کرد چون قوت و پایه علمی ندارند.
بررسی رویکرد مراجع قانونگذاری و کنشگران محیط زیست در استرالیا، به عنوان یکی از کشورهای اول تولیدکننده محصولات تراریخته، جهتگیریهای مثبتی را نسبت به بهرهبرداری از این فناوری نشان میدهد.
وزیر بهداشت در خصوص محصولات تراریخته، گفت: تراریخته نوعی تکنولوژی و علم است و موافقان و مخالفانی دارد اما بحث ترایخته باید در محیطهای علمی، کارشاسی و تخصصی مطرح شود.