تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۱۳
کد مطلب : 64513
سخنگوی فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس با بیان اینکه مجازات ها برای متخلفان در حوزه زمین خواری بازدارنده نیست، گفت: مسئولان برای مقابله با زمین خواری به پیشگیری توجهی ندارند.
سهم ۱۰ درصدی سازمان محیط‌زیست در بازپسگیری اراضی از زمین‌خواران
به گزارش زیست آنلاین، سید کاظم دلخوش درخصوص اقدامات سازمان محیط زیست درمقابله با زمین خواری،گفت: در شرایطی که نهادها و دستگاه های مرتبط با بحث زمین خواری و حفظ اراضی ملی و دولتی به وظایف خود عمل نکرده و بحث پیشگیری مورد توجه قرار نمی گیرد، مبارزه با زمین خواری تنها معطوف به مقاطع محدود می شود.

نماینده مردم صومعه سرادرمجلس شورای اسلامی، با تاکید براینکه تنها راه مقابله با زمین خواری پیشگیری و تشدید برخوردها با متخلفان دراین خصوص است، افزود: درمبارزه با زمین خواری مشکل و ضعف قانونی وجود ندارد، اما درصورت وجود ضعف سازمان محیط زیست باید به مجلس لایحه ارسال کند؛ ضمن اینکه دربخش سرمایه گذاری محیط زیست باید اقدامات موثر در حوزه سرمایه گذاری برای برخی زمین ها را تعریف کند.

وی تاکید کرد: محیط زیست برای حفظ منابع طبیعی نباید اقداماتی را انجام دهد که این سازمان را تبدیل به محیط ایست کند، زیرا استفاده از برخی زمین ها واراضی تنها برای سرمایه گذاری های اقتصادی است، البته که درزمان مشخص باید از حقوق مردم هم دفاع کرد؛ بنابراین در شرایطی که به پیشگیری توجهی نمی شود، متاسفانه ۱۰۰ درصد زمین مورد تعرض قرار گرفته و دراین زمان محیط زیست تنها می تواند ۱۰ درصد را از دست متصرفان رها کند.

دلخوش با بیان اینکه قوانین درمقابله بازمین خواری و حفظ محیط زیست باید محکم باشد،گفت: برای سرمایه گذاری ها با توجه به پیش بینی های قانونگذار نباید سختگیری صورت گیرد، باید شرایط به شکلی مهیا شود که متقاضی و دولت به حقوق خود آشنا باشند، وقتی حفظ اراضی به حال خود رها می شود نباید انتظار کاهش زمین خواری را داشت.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سخنگوی فراکسیون محیط زیست وتوسعه پایدار مجلس، با اشاره به اینکه درصورت ضعف درقانون مجلس قوانین جدیدی درخصوص مبارزه با زمین خواری تصویب می کند، افزود: درصورتی که تصرف خودسرانه و عدوانی برخی روشن شد، باید بااستفاده از مجازات های شدید کاری کرد که هیچ شخصی جرات تصرف زمین های منابع ملی و بیت المال نداشته باشد؛ ضمن اینکه دربرخی شرایط ممکن است مسئولان درمقابله با این مشکل کوتاهی کنند اما هیچ تفاوتی میان تصرف کنندگان وجود ندارد.

 

 

https://zistonline.com/vdcipwaq.t1a5z2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

این نماینده های بیسواد مشکلی اصلی هستند خودت فهمیدی چی گفتی اگه محیط زیست جلوی زمین خواری رو بگیره میگی محیط ایست هست بعد میگی چرا جلوی زمین خواری را نمیگیرد..اخر سر موافق زمین خواری هستی یا مخالف شتر سواری دولا دولا نمیشه