مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان خبر داد: میزان تخریب جنگلهای زاگرس بر میزان احیای آن پیشی گرفته است.
به گزارش زیست آنلاین به نقل از ایسنا: قربانی صبح امروز در کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس با بیان این مطلب افزود: رسالت اصلی تشکلهای زیست محیطی مبنی بر غیرانتفاعی و غیرسیاسی بودن و در راستای اهداف بشردوستانه است که به عنوان بازوان پرتوان و پل ارتباطی مردم و دولت نقشآفرینی میکند که امید است با وحدت و هماندیشی با دستگاهها این مهم را به سرانجام برساند.
وی در ادامه با اشاره به منطقه رویشی زاگرس، گفت: رشته کوه زاگرس با شش هزار و ۴۰۰ کیلومتر، دو میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع را در خود جای داده که متاسفانه عواملی در نابودی آن دخیل شدهاند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان آتشسوزی، تجاوز کشاورزان به مراتع جهت توسعه کشاورزی، اجرای پروژههای عمرانی مخرب محیط زیست، خشکسالیهای پی در پی، گرد و غبار، تراکنش نامنظم بارندگی، گرمی هوا و تغییر برف به باران را از جمله این عوامل برشمرد و اضافه کرد: تغییر اقلیم نیز از دیگر عواملی است که باعث تخریب مخازن بزرگ طبیعی شده است.
این مقام گفت: میزان تخریب جنگلها در زاگرس از میزان احیای آن پیشی گرفته که با توجه به اینکه این محدوده رویشی از نظر کمی اولین و از نظر کیفی دومین منابع جنگلی ایران را به خود اختصاص داده و مهمترین رودخانههای کشور از دل آن سرچشمه گرفتهاند پس همه باید در حفظ آن کوشا و آن را از مقولات فرهنگی بدانیم.