متخصصان ریختشناسی زمین در حین حفاریهای اکتشافی در «گرینلند» به خاکهای کهنهای برخوردند که زیر قطعات یخی این سرزمین منجمد مدفون بودند و این یافته تایید میکند که گرینلند از آغاز منجمد نبوده است.
به گزارش زیست آنلاین از ایسنا این کارشناسان که مطالعات خود را روی ویژگیها، نمای کلی و دگرگونی صخرهها و شکل زمینهای «گرینلند» معطوف کردهاند از گذشته تلاش میکردهاند تا به بستر صخرهای این منطقه دست یابند.
آنها در مطالعات خود دریافتند قدمت خاکهای زیر قطعات یخی عظیم در گرینلند به ۲.۷ میلیون سال قبل برمیگردد که اکنون این خاکها با یخ پوشیده شدهاند. این یافته منجر به شکلگیری این فرضیه شد که گرینلند همیشه اینگونه منجمد و پوشیده از یخ نبوده است. آنها احتمال میدهند این ناحیه چیزی حدود ۲۰۰ هزار تا یک میلیون سال قبل از پوشیده شدن سطح آن با یخ، مملو از جنگلهای سرسبز و پوشش گیاهی توندرا بوده است.
به گزارش ایسنا به نقل از دهلی دیلی نیوز، «پل بیرمن»، سرپرست اصلی این مطالعه و ریخت شناس دانشگاه «ورمونت» میگوید: تا پیش از اینکه یخها گرینلند را مدفون کنند، این ناحیه منظره پایدار و متعادلی داشته اما این منظره از زمان ظهور انسانها در این منطقه از نظر پنهان مانده است.