تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۹
کد مطلب : 29614
استاندار گلستان گفت: پیش ‏بینی خسارت وارده به استان گلستان در اثر یخ‏ زدگی و خشکسالی بدون احتساب هزینه‌های پنهان، ۲۱۴ میلیارد تومان است.
تخریب جنگل‌‏ها از دلایل وقوع سیل در گلستان
به گزارش زیست آنلاین از ایسنا حسن صادقلو در دیدار با جوانان گلستانی افزود: متأسفانه استان در سال ۹۲ و سه ماه اول سال ۹۳ سه حادثه بزرگ را تجربه کرد که شامل یخ ‏زدگی، خشکسالی و سیل اخیر، بوده است.

 

وی تصریح کرد: یکی از دلایل وقوع متعدد سیل در استان، تخریب جنگل‌‏ها و پوشش‏ گیاهی است. این استان ظرفیت آسیب ‏پذیری بالایی دارد که بر این اساس، هماهنگی و همکاری همه اداره‌های مرتبط با مدیریت بحران در استان یک ضرورت است. در همین ارتباط طرح کنترل سیل تدوین شده که دارای شش بسته عملیاتی است.

 

 

استاندار گلستان ادامه داد: میزان تخریب جنگل در استان گلستان ۲۱ درصد، مازندران ۱۷ درصد و گیلان هشت درصد است، بنا بر این امر، به طور طبیعی وقوع سیل هم در گلستان نسبت به دو استان دیگر بیشتر است.

 

وی یادآور شد: خوشبختانه حادثه سیل اخیر ضایعه انسانی نداشت و پس از بازدید مسئولان کشوری از مناطق حادثه‏ دیده، مقرر شد کمک‏‌های اضطراری و آنی در اختیار استان گلستان قرار گیرد.

 

استاندار گلستان افزود: از لحظه ورود خود به گلستان به دنبال ترسیم نقشه راه استان بوده‌ایم، نقشه‌ای که در آن مدیریت توزیع و مدیریت استراتژیک نقش مهمی دارا هستند. مدیریت توزیع یعنی مدیریت استان با منابع دولتی که حساسیت من در زمان ورود، پیگیری این موضوع بوده است.

 

وی با اعلام اینکه گلستان را با ۶۵ میلیارد تومان کسری بودجه تحویل گرفته‌ایم، افزود: در ابتدا شرایط به طوری بود که به افراد مختلف حتی دکه داران روزنامه فروشی هم بدهکار بودیم، یعنی هم پول نداشتیم و هم بدهکار بودیم و برخی کارمندان و کارگران مطالبات ۶ ماه خود را نگرفته بودند.

 

استاندار گلستان با تشریح مدیریت استراتژیک تصریح کرد: مبحث مدیریت استراتژیک دارای چهار پایه است؛ ترسیم یک افق، وضعیت موجود، آسیب‌ها و انتخاب راه‌هایی که با سریع ترین روش به افق چشم انداز ۱۴۰۴ دست یابیم.

 

استاندار گلستان از تهیه سند چشم انداز توسعه استان خبر داد و گفت: یک سند ۵۰ صفحه‌ای را آماده کرده‌ایم که بر اساس آن می‌توان افق‌های چشم انداز استان در سال ۱۴۰۴ را ترسیم کرد. ۳۰ طرح به عنوان طرح‌های توسعه استان، محور قرار گفته که راه آهن و بزرگراه‌ها نیز شامل آن می‌شود.

 

وی با انتقاد از عملکرد مدیران گذشته استان گفت: یک هزار پروژه را در استان زخمی کرده‌اند که اگر بخواهیم آن ها را جمع آوری کنیم به بودجه دو هزار میلیارد تومانی نیاز داریم، ضمن اینکه در صورت اجرایی شدن این طرح‌ها هیچ تحولی در استان به وجود نمی‌آید چون به خوبی مدیریت نشده‌اند.

https://zistonline.com/vdcba0b5.rhb98piuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما