مدیرکل دفتر زیستگاهها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰.۳ درصد از مساحت کشور جزو مناطق تحت حفاظت است، گفت: امسال ۱۶ منطقه برای ارتقای سطح حفاظتی پیشنهاد شده که تاکنون پاسخی از سازمان جنگلها دریافت نشده است.
به گزارش زیست آنلاین از ایسنا فرهنگ قصریانی افزود: پس از کنفرانس ریو در سال ۱۹۹۲ میلادی، سطح مناطق ۴ گانه تحت حفاظت از ۶ به ۱۰.۳ درصد از مساحت کشور رسیده است که با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است سطح مناطق تحت حفاظت به ۱۴ درصد برسد.
وی ادامه داد: تمرکز دفتر زیستگاهها و امور مناطق بر ارتقای کیفی مناطق تحت حفاظت است و در این راستا به دنبال به روز کردن طرحهای مدیریتی و ورود به فاز اجرایی آن خواهیم بود. همچنین در این راستا در اغلب مناطق کشور از جمله سمنان و گیلان کارگاههایی با همکاری استانها برگزار کردیم.
قصریانی در خصوص مناطق تحت حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: در حال حاضر ۲۷۴ منطقه تحت حفاظت به وسعت ۱۰۱ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار شامل ۲۹ پارک ملی، ۳۵ اثر طبیعی و ملی، ۴۴ پناهگاه حیاتوحش و ۱۶۶ منطقه حفاظت شده در کشور وجود دارد.
مدیرکل دفتر زیستگاهها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه امسال بیش از ۱۶ منطقه جهت ارتقای سطح حفاظت پیشنهاد شده است، گفت: معمولا هر ساله مناطقی شکار ممنوع که پتانسیل ارتقا دارند پس از بازدید و تایید کارشناسان برای ارتقای سطح حفاظتی معرفی میشوند تا از سوی سازمان جنگلها و وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد موافقت قرار گیرند که تاکنون برای مناطق پیشنهاد شده پاسخی از سازمان جنگلها دریافت نشده است.