جزیره کوچکی به وسعت ۴۴.۵۱ هکتار در برزیل با دارا بودن بیش از ۴۰۰۰ حلقه مار کشنده و سمی، عنوان «جزیره مارها» را کسب کرده است.
به گزارش زیست آنلاین از ایسنا این جزیره در سائوپائولوی برزیل یکی از مناطقی است که هیچکس تمایل ندارد در آن حضور داشته باشد و به دلیل وجود این تعداد از مارهای سمی و خطرناک، مرگبارترین جزیره جهان نیز خوانده میشود. برخی گزارشها حاکیست که در هر مترمربع از این جزیره میتوان یک مار مشاهده کرد. همچنین در میان مارهای ساکن این جزیره گونهای وجود دارد که میتواند گوشت بدن انسان را ذوب کند. این جزیره تنها زیستگاه شناخته شده «افعی سرنیزهای زرین»، یکی از سمیترین مارهای افعی در جهان است. سم این مار سه تا پنج برابر از دیگر مارهای این منطقه قویتر بوده و این قابلیت را دارد که گوشت بدن را تجزیه کند.
بیشتر مردم برزیل به دلیل داستانهایی که از خطرناک و مرگبار بودن این جزیره نقل میشوند از رفتن به این مکان خودداری میکنند و البته مواردی از کشته شدن افراد بر اثر سم افعی سرنیزهای زرین نیز گزارش شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از امانان، این جزیره در حقیقت از ۱۱ هزار سال پیش زیستگاه مارها بوده است. در آن زمان این جزیره به برزیل متصل بوده اما بعدها، بالا آمدن سطح آب موجب جداسازی آن از خشکیهای این کشور شد.