تاریخ انتشار :شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۳:۰۸
کد مطلب : 4236
مسئول انجمن جبهه سبز ایران در کرمانشاه، کوهستان را خاستگاه گونه‌های گیاهی، جانوری و حیات وحش یک منطقه می‌داند و به افراد توصیه می‌کند: هنگامی که به دامان طبیعت می‌روند، در حفاظت از حریم منابع طبیعی و کوهستان‌ها بکوشند.
کوهستان در تلطیف هوا و تعدیل آب و هوا نقش حیاتی دارد
 عزیز دانشور به مناسبت روز کوهستان پاک در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه، بر نقش کوهستان در تلطیف هوا و تعدیل آب و هوا تاکید کرد.

 

به گفته مسئول انجمن جبهه سبز ایران در کرمانشاه، کوهستان‌ها همچنین در ایجاد برف و باران و ذخیره آب نقش مهم و اثرگذار دارند و در ایجاد چشمه‌ها و ذخیره آب‌های زیر‌زمینی نقش حیاتی دارند.

 وی افرادی که به کوه می‌روند را به دو دسته کوهنورد‌ها و کوه‌پیماها تقسیم کرد و گفت: منظور از کوهنورد‌ها افرادی هستند که به صورت حرفه‌ای کوهنوردی می‌کنند که چنین افرادی معمولا با اصول کوهنوردی آشنایی دارند و می‌دانند چگونه با کوهستان به عنوان یک سرمایه برخورد کنند و از نابودی آن جلوگیری کنند.

 دانشور افزود: کوه پیما‌ها افرادی هستند که برای تفریح و سرگرمی و هر از گاهی به کوه می‌روند و معمولا عموم مردم را شامل می‌شوند و گاه بر اثر نا‌آگاهی، اقدام به نابودی آن می‌کنند و با ریختن زباله و آسیب به گونه‌های گیاهی و جانوری زمینه‌های تخریب آن را به وجود می‌آورند.

 وی محیط کوهستان را مکانی برای آرامش و روحیه بخشی خواند و روز جهانی کوهستان پاک را فرصتی مناسب برای فرهنگ سازی در حفاظت از حریم منابع طبیعی و کوهستان‌ها دانست.

https://zistonline.com/vdcg.w9trak9x3pr4a.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما