تاریخ انتشار :جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۳۸
کد مطلب : 6044
عضو هیات علمی پژوهشکده سازمان هواشناسی با اشاره به دوره‌ی خشکسالی طولانی‌مدت ایران از سال ۱۸۹۸ تا ۲۰۰۱ گفت: سال ۲۰۰۸ شاهد شدید‌ترین خشکسالی در کشور بودیم.
شدید‌ترین خشکسالی در کشور
به گزارش زیست آنلاین به نقل از ایسنا دکتر عباس رنجبر که در سمینار تخصصی ریز‌گرد‌ها، پایش، اثرات و راهکارهای مقابله با آن در محل سازمان زمین شناسی سخن می‌گفت، اظهار کرد: خشکسالی پدید‌ه خاموشی است و اثرات بسیار گسترده‌ای دارد.

 

به گفته عضو پژوهشکده سازمان هواشناسی هم‌چنین در سال ۲۰۰۹ استان‌های خوزستان و کرمانشاه در یک‌ماه ۲۵ روز گردوغبار داشته اند.

 

به گفته رنجبر خشکسالی سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۸ نیز به عنوان بزرگ‌ترین خشکسالی از سال ۱۹۳۶ در منطقه بوده است.

 

دکتر محمدصادق سخاوت‌جو، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان هم طی سخنانی در این سمینار با بیان این‌که پیامد‌هایی هم‌چون مسدود‌شدن رودخانه‌ها، وضعیت دریاچه ارومیه و غیره نشان‌دهنده بی‌تدبیری‌های موجود در حوزه محیط زیست طی سالیان اخیر است، گفت: در بحث ریز‌گردها ما مشکلات عدیده‌ای داریم، به عنوان نمونه در زمینه‌ی اجرایی نقش سازمان محیط زیست کم است و در بحث فشار روی دستگاه‌های تاثیر‌گذار در بحث آلودگی اقدامی نشده است.

 

وی با تاکید بر این‌که در بخش‌های تخریب‌شده باید به سمت بهبود قدم برداریم، گفت: برای جبران گذشته باید اقدامات زیادی صورت گیرد.

 

همچنین مهندس احمدرضا لاهیجان‌زاده، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان نیز طی سخنانی در این مراسم با اشاره به انجام فعالیت‌های مطالعاتی در زمینه‌ی گرد‌وغبار توسط اساتید و دانشگاهیان این حوزه گفت: هنوز اراده‌ای برای حل این موضوع در مجموعه دولت و مجلس رخ نداده است.

https://zistonline.com/vdcf.jdviw6dxjgiaw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما