یک فعال گردشگری بر اهمیت گردشگری هنری که صادرات نامرئی و ارز آوری بسیاری خواهد داشت تاکید کرد و گفت: تا سال ۲۰۲۵ حوزه گردشگری به نخستین صنعت ارز آور دنیا تبدیل خواهد شد.
به گزارش زیست آنلاین و به نقل از تسنیم، محبوبه کاظمی به ارزش گردشگری هنر در دنیا پرداخت و اظهار داشت: صنعت گردشگری در حال حاضر سومین صنعت پر سود دنیا است و تا سال ۲۰۲۰ الی ۲۰۲۵ به نخستین صنعت ارزآور دنیا تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: ارزآوری صنعت گردشگری علی الخصوص گردشگری هنری بر پایه ارائه خدمات و صادرات نامرئی خواهد بود زیرا در دنیا ۷۰ نوع گردشگری وجود دارد.
این فعال گردشگری هنری تصریح کرد: ایران با توجه به دارا بودن دو تمدن ایرانی و اسلامی و منابع صنایع دستی که در دنیا رتبه نخست جهان را از آن خود دارد، جزو کشورهای برتر گردشگری به حساب میآید.
کاظمی بیان داشت: گردشگری هنری نیز یکی از مولفههای گردشگری در دنیا است که از مصادیق بارز آن را میتوان به مجموعه داران آثار فرهنگی هنری و تاریخی اشاره کرد.
این فعال گردشگری هنری در چهارمین گردهمایی مجموعه داران ایران با بیان اینکه طی آمار سال ۲۰۱۵ بالغ بر یک میلیارد و ۱۸۷ میلیون گردشگر در دنیا داشتیم که ۳۷ درصد آنان گردشگر هنری و فرهنگی بودند.
کاظمی با تشریح برگزاری جشنوارههای هنری و فرهنگی به همراه سوگوارهها در دنیا بر اهمیت قابلیتهای بسیار زیاد مجموعه داران و برگزاری نمایشگاه و ایجاد روند کار موزه ای آنان تاکید کرد که تاثیر بسزایی در جذب گردشگر دارد.
این پژوهشگر و استاد دانشگاه افزود: در این میان، مجموعهداران ایرانی نقش مهمی در گسترش این نوع از گردشگری دارند و با برگزاری حراجیهای هنری و نیز نمایشگاههای هنری میتوانند در این خصوص نقشآفرینی کنند.
در چهارمین گردهمایی مجموعه داران ایران سه مجموعهدار از جمله «میرزا محمد کاظمینی» برای ایجاد موزه موقوفه کاظمینی، «محمد رهگشای» به همراه همسر فرانسوی خود برای راهاندازی سرای موزه رهگشای و «خلیل غفاری» برای ایجاد موزه اتومبیل کلاسیک غفاری حائز دریافت «نشان مجموعه داری ایران» شدند.