تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۰۸
کد مطلب : 62299
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با تاکید بر استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر، گفت: انرژی‌های بادی،آبی و خورشیدی از ظرفیت‌های کشور برای تولید انرژی‌های پاک جهت مقابله با آلودگی‌های زیست‌محیطی است.
انرژی های تجدیدپذیر راهی برای کاهش آلودگی‌ هوا
علی ابراهیمی، در خصوص راهکارهای تحقق انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: ایران از کشورهای در حال آمادگی برای امضای تفاهم‌نامه پاریس است، در مجلس نیز موضوع تفاهم‌نامه پاریس برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای مورد بحث قرار گرفته است، در واقع استفاده از انرژی پاک و تجدید پذیر سبب کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و در نهایت موجب کاهش آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به منابع بسیار تولید سوخت‌های فسیلی در کشور ما بسیار است، تصریح کرد: افزایش مصرف سوخت‌های فسیلی سبب شده تا کشور ما به نوعی فروشنده سوخت‌های فسیلی شود، به این معنا که با هدر رفت منابع حیاتی تلاش می‌شود تا به شکلی از سایر منابع برای تامین انرژی استفاده کنیم.
کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر
وی افزود: انرژی های تجدید پذیر پر هزینه است اما کاهش آلودگی‌ هوا را به دنبال خواهد داشت ضمن آنکه موجب تحقق تهعدات در سطح بین الملی می‌شود، بنابراین باید از ظرفیت های کشور برای تولید انرژی های پاک استفاده کرد. در واقع ایران جز کشورهایی است که روزهای بسیاری از تابش خورشید می تواند بهره‌مند شود، استفاده از انرژی بادی و آبی نیز در کنار انرژی خورشیدی می تواند در تامین انرژی‌های پاک مورد استفاده قرار گیرد.
 ابراهیمی با بیان اینکه کمتر کشوری در منطقه است که بتواند از هر سه انرژی بادی، آبی و خورشیدی بهره‌مند شود، گفت: در این زمینه‌ها تکالیفی برای دولت در برنامه ششم توسعه و لایحه هوای پاک دیده شده است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از انرژی‌های بادی، آبی و خورشیدی جز انرژی های پاک محسوب می‌شوند، این نوع انرژی ها یک فناوری جدید قلمداد نمی‌شوند اما به عنوان انرژی پاک از افزایش آلودگی های زیست محیطی جلوگیری خواهد کرد.
قابل ذکر است معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در کنفرانس بلندپایه تغییرات اقلیمی ایران و اتحادیه اروپا، با بیان اینکه در کنار کاهش انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای به مسائل انطباق و سازگاری و تاب‌آوری باید توجه کرد، گفت: با توجه به وضعیت اقلیمی شکننده‌ای ایران، همکاری برای حفاظت از کره زمین و مقابله با تغییرات اقلیم با اتحادیه اروپا بسیار حائز اهمیت است.

 

 

منبع: خبرگزاری خانه ملت

https://zistonline.com/vdchwin-.23niwdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما