مسئول مرکز خدمات سرمایه گذاری استان قزوین گفت: ۷۴ متقاضی سرمایه گذاری برای احداث نیروگاههای بادی و خورشیدی به ظرفیت ۲۹۵۷ مگاوات در استان قزوین تشکیل پرونده داده اند.
احمد بارگاهی گفت: از حضور سرمایه گذاران برای احداث نیروگاه بادی و خورشیدی استقبال میکنیم.
وی بیان کرد: در بخش نیروگاه خورشیدی ۲۳ متقاضی احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۲۳۶ مگاوات داریم که تاکنون ۹ پروژه با ظرفیت ۸۴ مگاوات در حال پیگیری است و ۱۴ مورد هم رها شده و پیگیری نمیشود.
مسئول مرکز خدمات سرمایه گذاری استان قزوین تصریح کرد: در بخش نیروگاه بادی هم ۵۱ متقاضی با ظرفیت ۲۷۲۱ مگاوات اعلام آمادگی برای سرمایه گذاری کرده اند که در حال حاضر ۲۲ پرونده با ظرفیت ۱۱۳ مگاوات در حال پیگیری است.
بارگاهی اضافه کرد: ۷۲ درصد درخواستها شخصی و ۲۸ درصد ملی است و با رفع مشکلات و موانع باید روند کار تسریع شود.
در ادامه ابوالفضل یاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین هم گفت: مرکز خدمات سرمایه گذاری باید بانک جامع اطلاعاتی از همه ظرفیتهای سرمایه گذاری جمع آوری کند تا بتوانیم تصمیم درستی در مقاطع مختلف اتخاذ کنیم.
وی بیان کرد:احداث شهرک کربن به عنوان یک زنجیره تولید بهتر است در نواحی صنعتی مستقر شود تا هزینهها کاهش یابد.
یاری اظهارداشت: در استقرار واحدهای جدید نگاه مسئولان استان حمایت از صنایع، «های تک» و مدرن است که دوستدار محیط زیست باشند و هزینههای ما را افزایش ندهند و در این میان استقرار در زونهای شیمیایی نواحی صنعتی برای واحدهای جدید پیشنهاد میشود.
بهنام ملکی مدیرکل جذب سرمایه گذاری استانداری قزوین هم تصریح کرد:درشمال منطقه شور بویین زهرا میتوانیم برای ایجاد شهرک نیروگاهی اقدام کنیم.
وی اضافه کرد:طرحها بایدتوجیه اقتصادی داشته باشد ومسائل محیط زیست در آن رعایت شود تا سلامت شهروندان در توسعه صنعتی به مخاطره نیفتد.
کشاورز معاون شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین هم گفت: در نواحی صنعتی زیرساختهای مناسبی ایجاد شده و استقرار واحدهای تولید کربن در مناطق پیشنهادی میتواند روند کار را تسریع کند.
در این جلسه با حضور مدیران هشت طرح گردشگری برای تسریع در روند سرمایه گذاری و رفع موانع تصمیم گیری شد.