تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۳
کد مطلب : 62841
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: چهار مجوز احداث نیروگاه خورشیدی توسط شرکت‌های خصوصی در این شهرستان صادر شد. این نیروگاه‌ها ۵۰ مگاوات برق تولید خواهند کرد که مشکل زیر ساختی کمبود انرژی الکتریکی صنایع با بهره برداری از آن‌ها رفع خواهد شد.
احداث ۴ نیروگاه خورشیدی در خمین
 محمد ابراهیم رضایی گفت: این نیروگاه‌ها ۵۰ مگاوات برق تولید خواهند کرد که مشکل زیر ساختی کمبود انرژی الکتریکی صنایع با بهره برداری از آن‌ها رفع خواهد شد.

وی اظهارکرد: توسعه انرژی‌های نوین از سیاست‌های محوری اقتصاد مقاومتی است که در این راستا اجرای طرح نیروگاه خورشیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش سرمایه گذاری صنعتی در این شهرستان، و نیاز به انرژی الکتریکی سرمایه گذاری در حوزه انرژی‌های نوپدید مقرون به صرفه است و در اولویت سیاست‌های اجرایی قرار دارد.

وی ادامه داد: نیروگاه خورشیدی در این شهرستان در راستای برنامه ملی ارتقای بهره وری و یکی از اهرم‌های اتکای تصمیم سازان کشور در عرصه بهره گیری از انرژی‌های تجدید پذیر انجام می‌شود که توسط بخش خصوصی زیر نظر شرکت برق باختر عملیاتی می‌شود.

نماینده مردم خمین در خانه ملت افزود: در این راستا از سرمایه گذاران زیادی برای احداث این نیروگاه‌ها در خمین دعوت شد که تاکنون چهار شرکت اعلام آمادگی و مجوز لازم را اخذ کردند.

وی ادامه داد: این شرکت‌ها توانمند هستند و در حال فراهم کردن مقدمات سرمایه گذاری در خمین هستند.

وی بیان کرد: برای راه اندازی این نیروگاه‌های خورشیدی در خمین یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه گذاری خواهد شد.

رضایی افزود: تولید هر مگاوات برق ۲۰ میلیارد ریال فقط تجهیزات نیاز دارد اما، طرحی با صرفه اقتصادی بالا است که بعد از گذر از فرایند تولید وزارت نیرو خریدار برق از این شرکت‌های خصوصی خواهد شد.

وی گفت: با بهره برداری از این نیروگاه‌ها فرصت اشتغال برای ۴۰ نفر فراهم می‌شود.

نیروگاه‌های خورشیدی مرکب از تعدادی پانل خورشیدی یا ماژول فتوولتائیک، اینورتر، شارژ کنترلر و مجموعه باتری است.

در نیروگاه‌های خورشیدی، نور به پانل‌های خورشیدی می‌تابد و در اثر آن انرژی فوتون به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شود.
 
جریان برق تولید شده توسط پانل‌های خورشیدی، مستقیم (DC) است که برای استفاده در وسائل برقی معمول در منازل و نیاز روزمره بایستی مشابه برق شهر به جریان متناوب (AC) تبدیل می‌شود که این کار را دستگاهی به نام اینورتر انجام می‌دهد.

 

 

منبع: ایرنا

 

https://zistonline.com/vdca6ani.49nuy15kk4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما