طی سال گذشته انرژی بادی به عنوان پیشروترین نوع انرژی آمریکا مطرح شده که سازمان انرژی بادی آمریکا علت آن را ناشی از افزایش روزافزون ظرفیت تولید انرژی برق آبی (هیدرولیک) عنوان کرده است
طی سال گذشته انرژی بادی به عنوان پیشروترین نوع انرژی آمریکا مطرح شده که سازمان انرژی بادی آمریکا علت آن را ناشی از افزایش روزافزون ظرفیت تولید انرژی برق آبی (هیدرولیک) عنوان کرده است.
ناوگان ملی سدها (Nationals fleet of dams) طی مدت زمان زیادی به دنبال کارآمدترین منبع انرژی تجدیدپذیربود، اما شرکتهای کمی علاقمند به ساخت ایستگاههای بزرگ تولید انرژی برق آبی هستند. با این وجود، انرژی بادی به سرعت در حال افزایش است، نیروگاههای بادی درسال ۲۰۰۸ معادل ۳ برابر ظرفیت ایجاد شدند.
به گزارش اداره اطلاعات انرژی (Energy information administration) بین حداکثر مقدار انرژی که در ایستگاههای مورد نظر تولید شده بود با مقدار تولیدی که به عنوان تولید هدف ارزیابی شده بود، مقایسهای صورت گرفت.
درسال ۲۰۱۵ ظرفیت تولید انرژی برق آبی به روش سنتی ۹۵۶ /۷۸ مگاوات بوده است، در حالی که گروه صنعتی معتقد است درسال ۲۰۱۶ مقدار تولید برق حاصل از انرژی بادی به ۱۸۳ / ۸۲ مگاوات رسید که این مقدار انرژی به طور متوسط، برای پوشش انرژی برق حدود ۲۴ میلیون خانوار آمریکایی کافی بود.
به نظر کارشناسان، انرژی برق آبی (هیدورلیک) به لحاظ میزان تولید واقعی انرژی میتواند از سایر انرژیها پیشرو باشد، انرژی برق آبی (هیدروالکترولیک) نیز در سال ۲۰۱۵ حدود ۳۰ درصد نیروی شبکه برق را تأمین کرد که حاشیه سود (wide margins) آن سه برابر سوختهای فسیلی و انرژی هستهای بود.
بحث کارایی: تولید برق بالقوه، طرح انرژی بواسطه یکسری عوامل کاهش مییابد واز جمله مواردی که منجر به تولید برق نامقرون به صرفه طبق شرایط اقتصادی میشود شامل: تعطیلی نیروگاهها به منظور تعمیرونگهداری وسایل، کاهش تولید غیرضروری اپراتورهای سیستم (system operator) و نیز کمبود سوخت است.
وضعیت منابع انرژی تجدید پذیر (renewal energy sources) فوق العاده است. چرا که سوخت تغییرات آب و هوا (every shifting) وابسته است. ابرها مانع رسیدن نورخورشید به زمین شده، رودخانهها پرآب و وزش باد صورت میگیرد.
نیروگاههای هستهای از جمله ژنراتورهایی هستند که عمدتاً به سوختهای فسیلی متکی هستند. نیروگاههای هستهای اغلب کارا هستند. به گزارش سازمان اطلاعات انرژی آمریکا، درسال ۲۰۱۵ ظرفیت تولید انرژی هستهای در این کشور به ۳ /۹۲ درصد و مقدار تولید انرژی برق آبی به ۲ /۳۲ رصد رسید. همچنین بنا برگزارش وزارت نیرو (department of energy) ظرفیت تولید پروژههای که در سال ۲۰۱۴ ساخته شده بود، به ۲ /۴۱ درصد در سال ۲۰۱۵ افزایش یافت.
-نقش مشوق ها: مزارع بادی به عنوان مهمترین منبع تأمین انرژی در سرتاسر آمریکا (از تگزاس تا دشت بزرگ) احداث شده اند. مجموعهای از مشوقهای مالیاتی دولت فدرال (federal tax incentives) و دستورالعملهای دولتی، شرایط مناسبی برای خرید انرژی تجدید پذیر ایجاد میکند. این طرح به عنوان بخشی از استراتژیهای کاهش انتشار گاز دی اکسیدکربن محسوب میشود که ناشی از تغییرات شرایط آب وهوایی است.
مالیات تشویقی دولت فدرال (federal tax incentives) مورد حمایت صنعت قرار گرفته است. بدهی مالیات بر هر واحد تولید (product tax credit)، ۳ / ۲سنت بازای هر کیلووات ساعت برق ارسالی به شبکه برق تعیین شد. این مبلغ برای پروژههای که ساخت آنها طی سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ در نظر گرفته شد. اما طبق برنامه ریزی ها، این طرح تا پایان سال ۲۰۱۹ به مرحله اجرایی میرسد. (متوسط مصرف برق خانگی هر ماه ۹۰۰ کیلو وات در سال ۲۰۱۵ بود.)
طبق این هدف زمان بندی شده، هیئتهای اجرایی صنعتی (industry executive) معتقدند باید حداقل ۱۰ درصد از برق ملی مورد هدف را در سال ۲۰۲۰ تولید کنند. این مقدار بیش از دو برابر سهم تولیدی است که آنها در سال ۲۰۱۵ تعیین کرده اند. البته قابل ذکر است تضمینی وجود ندارد که کنگره بدهیهای مالیاتی برنامه ریزی شده را پوشش دهد یا آن که تغییرات بالقوهی در سیستم مالیاتی از نظر اقتصادی برای انرژی باد تعیین نشود و همین امر منجر به کاهش مطلوبیت شود.
-ایجاد فرصتهای شغلی: اگرچه دولت جدید آشکارا عنوان کرده است که در اولویت هایش در زمینه سیاست انرژی به تقلیل تولید انتشار گاز دی اکسیدکربن توجه کمتری دارد، اما هیئت اجرایی انرژی بادی معتقد است که صنعت اشان میتواند هم راستا با به برخی از اهداف ریئس جمهور ترامپ باشد. از جمله این اهداف، ساخت زیربناهای جدید مانند خطوط حمل ونقل برای انتقال نیروگاههای بادی (wind power) از محل تولید به محل مورد نیاز مصرفی، تقویت کننده صنعت و خلق فرصتهای شغلی در مناطق روستایی است.
به گزارش سازمان انرژی (department of energy)، صنعت انرژی بادی سال گذشته بیش از ۱۰۲ هزار نفر نیروی کار استخدام کرده است که این مقدار فرصت شغلی، ۳۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۵ بوده است. پیش بینی میشود که طی دهههای آینده، پروژههای نیروی کار متخصص انرژی بادی، بیشترترین رشد را در زمینه ایجاد فرصتهای شغلی در سطح ملی داشته باشد.