مدیر شرکت توزیع برق خلیل آباد با بیان اینکه طرح برکت آفتاب در شهرستان خلیل آباد برکات زیادی دارد، گفت: ماهیانه ۸۰۰ هزار تومان میانگین درآمد این طرح برای هر خانوار است که شرکت برق به مدت ۲۰ سال به قیمت روز محاسبه و خریداری خواهد کرد.
به گزارش زیست آنلاین، کاظم امیری ظهر در آیین بهره برداری از طرح برکت آفتاب در روستای علی آباد برکال با بیان اینکه طرح برکت آفتاب نیز طرح بسیار خوبی است که در شهرستان خلیل آباد اجرا شد، تصریح کرد: این طرح با هدف درآمد زایی و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد اجرا میشود.
وی با بیان اینکه طرح برکت آفتاب با توافق کمیته امداد و شرکت توزیع برق اجرا شد تا خانوادههای تحت پوشش از نور خورشید درآمد زایی کنند، خاطرنشان کرد: ولتاژ برق تولیدی توسط پنلهای خورشیدی نیز توسط دستگاه به ولتاژ مصرف خانگی میرسد و به شبکه برق شهرستان توزیع میشود.
مدیر شرکت توزیع برق خلیل آباد میزان برق تولیدی روزانه هر طرح را ۱۰۰ کیلو وات دانست و اذعان کرد: این برق تولیدی در فصلهای مختلف زمستان و تابستان نیز کم و زیاد خواهد شد.
وی در ادامه تاکید کرد: ماهیانه ۸۰۰ هزار تومان میانگین درآمد این طرح برای هر خانوار است که شرکت برق به مدت ۲۰ سال به قیمت روز محاسبه و خریداری خواهد کرد.
وی با بیان اینکه خودکفا کردن خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد و همچنین با گسترش فرهنگ اجرای این طرح در سطح کشور از جمله اهداف اصلی طرح برکت آفتاب است، گفت: با فراگیر شدن این طرح دیگر نیازی به احداث نیروگاههای متمرکز نخواهد بود و سرمایه گذاریها در سطح کلان انجام میشود و همچنین خطوط توزیع برق دیگر نیاز به افزایش ظرفیت نخواهد داشت.
امیری با بیان اینکه طرح برکت آفتاب واقعاً برکت دارد، خاطرنشان کرد: اگر نیمی از خانوارهای هر روستا از این طرح استفاده کنند دیگر آن روستا نیازی به خطوط توزیع برق نخواهند داشت.
وی در پایان طرح برکت آفتاب را بهترین فرصت برای استفاده از انرژیهای پاک دانست و عنوان کرد: اجرای صحیح این طرح میتواند باعث اشتغال زایی و مهاجرت معکوس به روستاها شود.