رئیس سابق دانشگاه پوترا مالزی با بیان اینکه دانشجویان و محققان باید به سمت بخش خصوصی سوق یابند، گفت: داشتن خط مشی ملی به تقویت روند تجاریسازی فناوری کمک میکند.
به گزارش زیست آنلاین، پروفسور صالح جعفر در خصوص ارتباط دانشگاه و صنعت، اظهار کرد: بزرگترین چالش در اتصال بین دانشگاه و صنعت، شناخت این دو بخش از یکدیگر است. به گونهای که صنعت باید بتواند ایدهها و رویکردهای دانشگاه را تشخیص دهد و دانشگاه نیز با نیازها و اهداف صنعت آشنا باشد.
رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه پوترا مالزی افزود: باید اشتراک زبانی برای دیدن ارزشهای مشترک ایجاد شود.
وی با اشاره به سیاست دولت مالزی برای تجاریسازی فناوری، گفت: یکسری جهتدهیهای مستقیم برای محققان وجود دارد و جریان استارتاپها برای محققان روشن است؛ چرا برای جامعه مهم است آژانسها چگونه میتوانند فعالیت کنند.
رئیس سابق دانشگاه پوترا مالزی افزود: داشتن خط مشی ملی به تقویت روند تجاریسازی فناوری کمک میکند.
دکتر صالح جعفر با بیان اینکه دانشجویان باید زمینههای مختلف تحقیقات را در راستای نیازهای جامعه بشناسند، اظهار کرد: دانشجویان و محققان باید به سمت بخش خصوصی سوق یابند و وابستگی نباید فقط به بخش دولتی باشد.
رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه پوترا مالزی تاکید کرد: دانشجویان باید کارآفرین شوند و روحیه کارآفرینی داشته باشند؛ چراکه دانشجویان ایرانی نخبه هستند و قابلیت ارائه ایدههایی با قابلیت تجاریسازی را دارند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بین ایران و مالزی فرصتهای همکاری زیادی وجود دارد، گفت: دانشآموختگان ایرانی زیادی در دانشگاه "یو.پی.ام" مالزی هستند و تحقیقات انجام میدهند و به نظر من مردم مالزی شباهت زیادی با مردم ایران دارند.