تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۰
کد مطلب : 64880
این توربین‌ها برخلاف سایر نمونه‌های زمینی، از طریق گاز هلیوم و به‌صورت شناور در اسمان راه‌اندازی می‌شوند.
توربین‌های هوابرد
به گزارش زیست آنلاین، اکثر پروژه‌های تولید الکتریسیته توسط توربین‌های بادی در سطح زمین اجرا می‌شوند و اغلب این توربین‌های بادی در بخش‌های مختلط زمین و یا در دریا‌ها نصب و راه‌اندازی می‌شوند.

 
برخی از نوآوری‌های عرصه توربین‌های بادی سبب شده تا نسل جدیدی از توربین‌ها با نام توربین‌های هوابرد (Airborne wind Turbine (AWT ظاهر شوند. اساس طراحی بیشتر این توربین‌ها دسترسی به انرژی باد بیشتر در ارتفاعات بالاتر می‌باشد.

انواع متنوعی از این توربین‌ها در سراسر دنیا طراحی شده اند و به نظر میرسد بتوانند در اینده سهمی از تولید انرژی در دنیا را در اختیار بگیرند. در ویدئو یکی از نمونه‌های این توربین‌ها مشاهده میشود.

این توربین‌ها برخلاف سایر نمونه‌های زمینی، از طریق گاز هلیوم و به‌صورت شناور در اسمان راه‌اندازی می‌شوند. علت اصلی موفقیت این پروژه، وجود جریان‌های هوایی و تندبادهایی است که در ارتفاعات زیاد از سطح زمین وجود دارند. شهر فیربنکس آلاسکا نخستین منطقه‌ای بود که پذیرای این توربین‌های شناور شد.
 

توربین شناور و هوابرد BAT که توسط محققین دانشگاه MIT طراحی و ساخته‌شده است، توسط گاز هلیوم پر شده و می‌تواند همانند یک بالن هوایی تا ارتفاع ۰۰۰، ۱ فوتی (۳۰۵ متر) از سطح زمین بالا رود.
 
در این ارتفاع سرعت جریان‌های باد ۵ تا ۸ برابر شدیدتر از سطح زمین است. آزمایش‌هایی که طی ۱۸ ماه بر روی توربین هوابرد BAT صورت گرفت نشان داد که عملکرد این توربین به طرز شگفت‌انگیزی موفقیت‌آمیز است. این توربین به لطف ارتفاع زیادی که از سطح زمین می‌گیرد، می‌تواند علاوه بر تولید نیروی الکتریکی به یک تقویت‌کننده سیگنال Wi-Fi و شبکه تلفن همراه مبدل شود

https://zistonline.com/vdcfxcdv.w6djcagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما