تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۴۰
کد مطلب : 65477
فاز دوم آزمایش‌های سلامت روی برنج تراریخته ایرانی توسط مرکز تحقیقات سلامت ایمنی و غذا دانشگاه علوم پزشکی یزد به اتمام رسید و نتایج این آزمایش به وزارت بهداشت، ارائه می شود.
فاز دوم احراز سلامت برنج تراریخته ایرانی به اتمام رسید
به گزارش زیست آنلاین، بهادر حاجی محمدی، رئیس مرکز تحقیقات سلامت ایمنی و غذا دانشگاه علوم پزشکی یزد، از انجام ارزیابی‌های متعدد برای سنجش سلامت برنج تراریخته خبر داد و گفت: ایران به عنوان اولین کشور دارنده دانش فنی تولید برنج تراریخته طارم مولایی شناخته شده و صدور مجوز تولید این برنج با احراز سلامت این محصول در مرکز تحقیقات سلامت ایمنی و غذا انجام خواهد شد.

وی افزود: برای بررسی سلامت این محصول آزمایشات مختلفی در قالب یک طرح تحقیقاتی جامع انجام شده است. فاز اول این طرح به اتمام رسیده و گزارش آن در اختیار مراجع مربوطه از جمله وزارت بهداشت قرار گرفته است.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت ایمنی و غذا دانشگاه علوم پزشکی یزد، تاکید کرد: وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان زیر مجموعه وزارت بهداشت، مسئول بررسی سلامت این محصولات هستند و در حال حاضر هم این آزمایش ها روی برنج تراریخته به عنوان یکی از محصولات آماده تولید انجام شده است.

وی گفت: فاز دوم این طرح پژوهشی نیز به اتمام رسیده و نتایج آن در حال تدوین برای ارسال به مراجع ذیربط است.

حاجی محمدی از وزارت بهداشت به عنوان مرجع صدور مجوز تولید محصولات غذایی تراریخته نام برد و گفت: برای تولید ملی محصولات تراریخته طبق قانون ملی ایمنی زیستی، شورای ملی ایمنی زیستی متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست باید پس از جمع بندی مستندات لازم مجوز تولید و کشت محصول را صادر کند.

به گزارش مهر، برنج تراریخته طارم مولایی توسط مهندسان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با هدف تولید غذای سالم و کاهش استفاده از سموم شیمیایی خطرناک طراحی شده و در انتظار صدور مجوز کشت است.

 

 

 

https://zistonline.com/vdciy5aq.t1awy2bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما