کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل در شهر بن آلمان در حالی آغاز به کار کرده که کارشناسان معتقدند "توافقات صورت گرفته در مورد کاهش کربن در پیمان پاریس برای جلوگیری از افزایش دمای جهانی" کافی نیستند.
به گزارش زیست آنلاین،بیست و سومین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل (COP۲۳) که در شهر بن آلمان آغاز به کار کرده در یک نقطه بحران و زمانی برگزار شده که بیشتر محققان آب و هوایی موافقند کاهش کربن توافق شده در قرارداد پاریس به اندازهای نیست که بتواند مانع از افزایش دو درجه سانتیگرادی دمای جهانی شود.
همچنین جنگلهای استوایی جهان که به ذخیره کربن انتشار یافته توسط بشر تا شروع قرن ۲۱ کمک میکردند دیگر کربن را در خود حفظ نمیکنند.
بررسی اخیر که در آمریکا انجام گرفته نشان میدهد جنگلهای استوایی احتمالا بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ میلادی حدود ۴۲۵ میلیون تن کربن را در جو آزاد کردهاند که این وضعیت به نسبت زیادی ناشی از فرسایش جنگلها و جنگلزدایی بوده است. در واقع زمانیکه درختی قطع میشود، کربن ذخیره شده درون خود را آزاد میکند.
هر چند کارشناسان ابراز امیدواری کردهاند که جنگل ها و گیاهان میتوانند حداقل بشر را در یک چهارم از مسیر تحقق هدف قرارداد پاریس برای جلوگیری از افزایش ۱.۵ درجه سانتیگرادی دما همراهی کنند.
به گزارش ایسنا، کارشناسان همچنین معتقدند این امکان وجود دارد که کشورها به بازیابی و تقویت نقش جنگلها در ذخیره کربن کمک کنند که این کار از طریق کنترل بهتر مناطق جنگلی انجام میشود.