کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در چین تا اواسط دسامبر ۲۰۱۶ به ۱۶۸ هزار و ۷۳۲ مگاوات رسید که به تنهایی ۳۴.۷ درصد از کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در جهان را در بر میگیرد.
به گزارش زیست آنلاین، بر اساس گزارشهای شورای جهانی انرژیهای بادی، چین در سال ۲۰۱۶ با نصب ظرفیت جدیدی بالغ بر ۲۳ هزار و ۳۷۰ مگاوات بیشترین سهم از ظرفیت نصب شده جدید نیروگاههای بادی در جهان را به خود اختصاص داده است.
با این میزان ظرفیت جدید نصب شده، کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در چین تا اواسط دسامبر ۲۰۱۶ به ۱۶۸ هزار و ۷۳۲ مگاوات رسید که به تنهایی ۳۴.۷ درصد از کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در جهان را در بر میگیرد.
براساس این گزارش، آمریکا پس از چین، دومین کشور دنیا از منظر نصب نیروگاههای جدید بادی است. گفته میشود ظرفیت جدید نصب شده نیروگاههای بادی در این کشور در سال ۲۰۱۶، به چیزی حدود ۸ هزار و ۲۰۰ مگاوات میرسد.
در واقع، آمریکا با نصب این میزان ظرفیت جدید، میزان کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی خود را به ۸۲ هزار مگاوات رساند که چیزی حدود ۱۷ درصد از کل ظرفیت نصب شده جهان در این بخش را در بر میگیرد.
گزارشها حاکی از این است، پس از چین و آمریکا، کشورهای آلمان با ۵۰ هزار مگاوات، هندوستان با ۲۸ هزار و ۷۰۰ مگاوات، اسپانیا با ۲۳ هزار مگاوات و انگلستان با ۱۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات قرار دارند.
این گزارش میافزاید، تا دسامبر سال ۲۰۱۶ کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در جهان بالغ بر ۴۸۶ هزار و ۷۹۰ مگاوات بوده که از این میزان بیش از ۴۱۱ هزار مگاوات مربوط به ۱۰ کشور چین، آمریکا، آلمان، هند، اسپانیا، انگلستان، فرانسه، کانادا، برزیل و ایتالیا است.
به گزارش برق نیوز، گفتنی است، در ایران نیز پتانسیلهای بسیار خوبی برای توسعه انرژی بادی وجود دارد و برخی از کارشناسان این پتانسیل را بین ۵۰ تا ۹۰ هزار مگاوات متغیر میدانند، این در حالی است که در حال حاضر، کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در کشور به کمتر از ۲۰۰ مگاوات میرسد.