تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۰۰
کد مطلب : 67545
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: باید برای احیای باغات بیشتر از گذشته کار کنیم و به سمت ایجاد باغات مدرن برویم.
لزوم حرکت به سمت کشاورزی مدرن در لرستان
به گزارش زیست آنلاین، عبدالرضا بازدار در جلسه اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: کشاورزی در استان ما ظرفیت‌های زیادی دارد که استفاده از این‌ها به مسئولان هر بخش و همکاری کشاورزان برمی‌گردد. ظرفیت‌های کشاورزی در استان مغفول مانده است. چند موضوع در بخش کشاورزی می‌تواند به اقتصاد استان کمک کند که از آن جمله می‌توانیم به باغات دیم اشاره کنیم.

بازدار با تأکید بر ایجاد باغات گردو، بادام و پسته در استان افزود: اینها محصولاتی هستند که نگرانی از بابت بازار ندارند و آب کمتری مصرف می‌کنند و از همه لحاظ به صرفه هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآور شد: اتفاقاتی که در تولید گیاهان دارویی و باغات دیم افتاده، خیلی خوب است. زعفران و گل محمدی ظرفیت‌های استان هستند و همچنین تولید حبوبات کشور برجسته است و بنابراین می‌توان در این زمینه بیشتر کار کرد.

وی با اشاره به اینکه سطح زیرکشت سیب‌زمینی و چغندرقند نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده، گفت: اگر به همین منوال پیش برویم، راه به جایی نمی‌بریم و تا وقتی که نتوانیم اقتصاد کشاورز را بهتر کنیم، به مشکل خواهیم خورد. اگر یک درصد از سطح زیرکشت گندم و جو به کشت زعفران اختصاص یابد، شرایط خیلی بهتر می‌شود. این یک درصد ضرری به گندم و جو نمی‌زند اما در کشت زعفران بسیار مفید خواهد بود و اگر می‌خواهیم این کشت در استان به سطح خوبی برسد باید حمایت شود و آن موقع می‌تواند در بحث اقتصادی استان مفید باشد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سطح زیرکشت زعفران در استان ۲۱۸ هکتار است، اضافه کرد: عمده توسعه کشت زعفران در دو سال گذشته بوده و برای تحقق این هدف باید حمایت‌های ویژه‌ای در دستور کار قرار گیرد و تنها راه نجات استان رفتن به توسعه کشت محصولات کم آب‌ است.

به گزارش ایسنا،رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: کشت زعفران، شاخص‌ترین برنامه جهاد کشاورزی لرستان در حوزه اقتصاد مقاومتی است و در این زمینه کارهای خوبی انجام شده و به دنبال توسعه آن هستیم.

 

 

 

https://zistonline.com/vdcgnn93.ak9ut4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما