تاریخ انتشار :يکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۳
کد مطلب : 67750
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به تولید روزانه ۳ مگاوات برق از زباله‌های تهران گفت: با ورود سرمایه‌گذاران، تولید برق از زباله‌های پایتخت افزایش می‌یابد.
افزایش تولید برق از زباله‌های پایتخت
به گزارش زیست آنلاین، رضا عبدلی، با اشاره به تاکید شهردار تهران بر موضوعات زیست محیطی و مدیریت پسماند، افزود: معتقدیم زباله به جای اینکه دفع شود باید به انرژی تبدیل شود تا بتوانیم پسماند را به بازار مصرف برگردانیم؛ به ویژه تاکید ما روی تبدیل زباله به برق است.

وی با بیان اینکه روزانه حدود ۹ هزار تن زباله شهری و ۵۰ هزار تن نخاله ساختمانی داریم، تاکید کرد: در حال حاضر زباله سوز با ظرفیت ۲۰۰ تنی مشغول فعالیت است و ۳ مگاوات برق تولید و به شبکه شهری وارد می‌شود، اما ۲۰۰ تن نسبت به ۹ هزار تن زباله تولیدی روزانه عدد قابل توجهی نیست.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: فراخوانی دادیم تا سرمایه گذار به ویژه سرمایه گذاران خارجی جذب شوند تا بتوانیم حدود ۳ هزار تن از زباله‌هایی که قابل سوزاندن است، تبدیل به برق شود. برآورد کارشناسان ما این است که اگر این کار همین امروز آغاز شود تا حدود ۲.۵ سال دیگر زباله سوز احداث شده و پسماند تبدیل به برق شود. مابقی زباله‌ها شامل مواد آلی است که باید در یک پروسه اصلاح شد تبدیل به کمپوست شده و به صورت کود وارد بازار شود.

عبدلی اضافه کرد: از سوی دیگر در موضوع زباله بحث زباله‌های پزشکی را داریم که بسیار خطرناک است. روزانه ۱۰۰ تن زباله پزشکی در تهران داریم و اگرچه جزو تکالیف شهرداری نیست، اما بر حسب تفاهم با وزارت بهداشت مدیریت جمع آوری این زباله‌ها را هم شهرداری برعهده گرفته است. این زباله‌ها در حال حاضر با رعایت موازین بهداشتی و ضدعفونی و اضافه کردن آهک دفع می‌شود. این فرآیند در حال حاضر کامل نیست و باید سوزانده شود. با یک پیمانکار قرارداری منعقد کرده ایم که زباله‌های بیمارستانی را به صورت بسته بندی شده از بیمارستان‌ها تحویل بگیرد و در زباله سوزی که در حال احداث است، بسوزاند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرایی شدن این طرح، تا حدود یکسال آینده تمام زباله‌های بیمارستانی تهران سوزانده شود و دیگر دفع نشود.

به گزارش برق نیوز، عبدلی افزود: از سوی دیگر ۵۰ هزار تن زباله ساختمانی داریم که در مرکزی در آبعلی دفن می‌شود. با ظرفیت ۳ هزار تن در روز زباله ساختمانی تحویل پیمانکار داده شده و به آجر، ماسه، کفپوش و آسفالت تبدیل شده و به بازار مصرف بر می‌گردد. این در حالی است که همه زباله‌های ساختمانی قابل تبدیل است و باید ظرفیت تبدیل افزایش یابد.

 

 

 

https://zistonline.com/vdce7f8p.jh8fni9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما