مسئول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ساری گفت: ۷۵ نفر از دانشجویان و جوانان که متوسط سنی ۲۴ سال دارند در مجموعههای مرکز رشد در حال فعالیت بوده و کسب و کار خود را راهاندازی کردهاند.
به گزارش زیست آنلاین، محمد محمدزاده با بیان اینکه نظر مشتری بهترین نقد محصول است، اظهار کرد: یکی از دغدغههای ما در مرکز رشد در حوزه کسب و کار عرضه محصولات به بازار است زیرا محصول متناسب با بازار از لحاظ ماهیتی نیست.
وی افزود: مازندران نیازمند برگزاری بیشتر نمایشگاههای کسب و کار به صورت فصلی است. ورود اداراتی مانند صنعت و معدن در حوزه کسب و کار بسیار حائز اهمیت است، زیرا یک کسب و کار نوپا برای شناساندن مهارتهای خود نیاز به معرفی شدن با حداقل امکانات در چنین نمایشگاههایی دارد.
مسئول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ساری با اشاره به اینکه یکی از دغدغههای اصلی دولت در حال حاضر بحث اشتغال جوانان است، گفت: با توجه به بحث مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در مورد تولید و اشتغال، در چند سال اخیر بر آن شدیم تا مرکز رشد را تاسیس و یک فضای کار اشتراکی ایجاد کنیم؛ تا افراد متخصص و صاحب ایده از این خدمات برای معرفی مهارتها و محصولات خود تا تبدیل به یک طرح مناسب استفاده کنند.
محمدزاده بیان کرد: بخش عمدهای از فضای شبکهای مرکز رشد فضای منتورها است که برخی از افراد در این حوزه مشغول به کار شده و برخی دیگر در فضای منتوری با کمک کسب و کارهای دیگر کسب و کار خود را فعال میکنند.
این مسئول از همکاری بین مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان فنآوری اطلاعات و ارتباطات به منظور تغییر روند واحدها و توسعه جدید در جهت استفاده از افراد متخصص خبر داد و افزود: زمینه همکاری با این سازمان در سطح استان به وجود آمده است تا افراد صاحب تخصص و فنآور کسب و کار خود را ایجاد و با معرفی به شرکتهای بزرگتر گسترش دهند.
وی ادامه داد: شرکتهایی که در فاز اول با آنها ارتباط برقرار شد، شرکتهایی با زیر ساخت در حوزه مخابرات در بخش فنآوری ارتباطات و اطلاعات برای شروع کسب و کار بوده است.
محمدزاده تصریح کرد: در حال حاضر سه رویداد با استاندارد فنآوری ارتباطات و اطلاعات در حوزه کسب و کار ما شکل گرفته، "رویداد تفکیکی آزاد" در حوزه کسب و کار و کسب و کار نوپا، "رویداد انیماپ" در حوزه انیمیشن و بازی و رویداد سوم" آینده نویسان" که در حوزه تولید محتوا وب و برنامهنویسی کار میکند.
مسئول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ساری با بیان اینکه سیاست مازندران بیشتر بر روی گردشگری و کشاورزی است، عنوان کرد: یک رویداد جدید با نام رویداد "ماجرا جو" استارت زده شد و هدف این رویداد استارت آپهای این حوزهها در محیطهای گردشگری و با ماهیت گردشگری عجین شده است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه این مرکز در طی سه سال فعالیت خود از شروع تاکنون هیچ حمایتی از سوی مسئولان نشده است، گفت: امروز بین ۷۰تا ۷۵ نفر از دانشجویان و جوانان که متوسط سنی ۲۴ سال دارند در مجموعههای مرکز رشد در حال فعالیت بوده و کسب و کار خود را راه اندازی کردهاند.