تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۳۰
کد مطلب : 69016
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه لازم است گونه‌هایی که برای توسعه فضای سبز کاشته می‌شوند کم آب بر و سازگار با محیط باشند، گفت: کمتر از یک سوم بارندگی متوسط دنیا را در ایران داریم و سرانه جنگل نیز در کشور ما پایین است.
از گونه‌های کم آب بر برای توسعه فضای سبز استفاده شود
به گزارش زیست آنلاین، کیومرث کلانتری امروز در حاشیه مراسم کاشت ۱۲۰ نهال یادبود شهدای محیط بان همزمان با گرامیداشت هفته منابع طبیعی در پارک سرخه حصار تهران  که با حضور مدیرکل، معاونان و کارکنان حفاظت محیط زیست استان تهران، دانش آموزان  مدارس آموزش و پرورش تهران و تشکل‌های مردم نهاد زیست محیطی، برگزار شد با اشاره به اینکه موضوع درختکاری ریشه در دین و فرهنگ ما ایرانیان دارد، گفت: کشور ما به لحاظ جنگل و آب، کشور فقیری است و همه ایرانیان باید توجه جدی ابتدا به مصرف آب و بعد هم به توسعه فضای سبز همگن و سازگار با طبیعت داشته باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: حدود ۷.۵ درصد مساحت کشورمان جنگل است و اگر بخواهیم به متوسط دنیا که ۲۵ متر است، برسیم باید درختکاری را توسعه دهیم و وضعیت جنگلهایمان را بهبود ببخشیم. این کار برای مهار ریزگردها و کنترل آلودگی همچنین لطافت هوا لازم است.
کلانتری با اشاره به اینکه وجود درختان برای حیات ما مفید است و تنها کاشت درختان کافی نیست و نگهداری از آن‌ها نیز ضروری است،گفت: بر اساس ماده ۲۱ قانون هوای پاک سرانه فضای سبز در تهران، کلانشهرها و شهرهای دارای جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر باید به حداقل ۱۵ متر در ۱۰ سال آینده برسد.
وی به توزیع ناعادلانه فضای سبز در تهران اشاره و اظهارکرد: در برخی از مناطق تهران با سرانه فضای سبز بیش از ۳۰ متر و در برخی دیگر از مناطق با سرانه ۲ متر مواجه هستیم و به مناطقی که از فضای سبز محروم هستند باید توجه ویژه‌ای شود.
به گزارش سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران(سامات)، کلانتری در پایان گفت: همه مردم در کاشت و داشت درخت سهیم هستند و باید هر سال این سنت حسنه و با شکوه با مشارکت همه مردم و مسئولان برگزار شود./ منبع:  ایسنا

https://zistonline.com/vdcb0gb0.rhb98piuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما