دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست معاونت علمی اعلام کرد: از شرکتهای دانشبنیان در زمینههای فعالیت این ستاد بهطور جدی حمایت میکنیم، چراکه این شرکتها موتور محرکه برای انتقال فناوری از دانشگاهها هستند.
به گزارش زیست آنلاین، نادرقلی ابراهیمی دبیر در راستای شرکتهای دانشبنیان این حوزه گفت: بیش از سه هزار شرکت دانشبنیان در کشور فعالیت دارند که تنها ۵۰ شرکت در حوزه، آب، کشاورزی و خشکسالی هستند. تعداد این شرکتها از این نظر مهم است که باید به این بخش بیشتر توجه کرد. چون افرادی که در این حوزه دارای ایده هستند، در حوزههای علمی مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: باید بتوان افراد ایدهپرداز را به فعالیت در قالب شرکتهای دانشبنیان ترغیب کرد. به این صورت میتوان از فرصتهایی که قانون در نظر دارد استفاده کرده و مشکلی از مشکلات کشور حل کنیم.
به گفته ابراهیمی، ستاد توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست معاونت علمی در برنامه خود دارد تا بهشدت از شرکتهای دانشبنیان این حوزه حمایت کند. چراکه موتور محرکه برای انتقال فناوری با دانشگاهها مراکز پژوهشی همین شرکتها هستند.
وی، همچنین طرح دیگر این ستاد را هدایت پایاننامههای مقاطع ارشد و دکترا برای برطرف کردن نیازهای فناورانه این عرصه عنوان کرد و گفت: دانشجویان باید حتماً پایاننامه و رساله خود را باکیفیت انجام داده و نمره قابلقبول دریافت کنند. پس اگر موضوع موردنظر و وقتیکه صرف میکنند، در جهت رفع نیازهای فناورانه توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست باشد، میتوان نتیجه چندجانبه دریافت کرد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست معاونت علمی این نتایج چندجانبه را به این صورت بیان کرد: نخست، نیاز فناوری کشور رفع میشود. دوم، دانشجو در راستای نیاز کشور وقت، انرژی و امکانات را صرف میکند. نکته سوم نیز این است که ارتباطی میان دانشگاه، فناوری و بخش اجرایی ایجاد خواهد شد.
وی ادامه داد: از این طریق حتی زمینههای اشتغال دانشجو نیز فراهم خواهد شد. دانشجو با دستیابی به فناوری میتواند شرکت دانشبنیان تأسیس کند، در پارکها و مراکز رشد مستقر شده و همچنین با دستگاههای اجرایی که این فناوری را در آن راستا ایجاد کرده است، متصل شود./ منبع: ایسنا