تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۰
کد مطلب : 78488
استاد دانشگاه نوشیروانی بابل گفت:بکارگیری " لندفیل " تنها راه مدیریت شیرابه های مازندران است.
تنها راه مدیریت شیرابه های مازندران
به گزارش زیست آنلاین، عزیر عابسی، در مورد راهکارهای مازندران بدون شیرابه اظهار کرد: تفکیک زباله بسیار حائز اهمیت است، به طوری که زباله‌هایی که ارزش سوختن دارند، باید سوزانده و آن چه می‌ماند باید به صورت بهداشتی دفن شود.

وی با تاکید بر این که مشکل زباله مازندران با کمپوست حل نمی‌شود، خاطرنشان کرد: باید به سمت تولید زباله کمتر برویم، به طوری که با بسته‌بندی‌های مناسب در شرکت‌های صنعتی، زباله به حداقل ممکن برسد.

استاد دانشگاه نوشیروانی بابل گفت: در حال حاضر زباله‌های مازندران، شیرابه‌هایی تولید می‌کند که آلوده‌ترین پساب‌های دنیا است.

عابسی، مهم‌ترین راهکار گریز از شیرآبه‌ها را ساخت خاک چال و لندفیل عنوان کرد و افزود:  خاک چال، چاله سازی متشکل از محل مناسب، شیب بندی و بسترسازی شده است که رس کوبیده به طول ۸۰ سانتی متر قرار داده می‌شود و روی آن لایه آستر می‌گذارند و سپس روی آن شن و ماسه ریخته و درون آن فیلتر لوله می‌گذارند.

وی تصریح کرد: تنها راه مدیریت شیرابه" لندفیل " است و در این صورت دفن بهداشتی زباله اتفاق می‌افتد.

استاد دانشگاه نوشیروانی بابل، راهکار مدیریت شیرابه‌ها را  در ساخت ساختمانی مخصوص دپوی زباله، عنوان و خاطرنشان کرد: این که هنوز و در همه شهرها به سمت کمپوست ببریم، کار نادرستی است.

عابسی با اشاره به اینکه راهکار اصلی در مدیریت پسماند، کاهش تولید زباله است، یادآور شد: در کشورهای پیشرفته، محصولات پرمصرف گوجه‌فرنگی که تا ۷۰ درصد دور ریز دارند را در محل تولید آن محصول به صنایع تبدیلی مبدل می کنند، به صورتی که  گوجه فرنگی را به صورت ریز شده، کنسرو شده و پخته شده در بسته بندی های مختلف انجام می‌دهند که دور ریز آن به حداقل ممکن برسد.

استاد دانشگاه بابل با اشاره به این‌که باید در کنار سیستم سنتی دفع زباله از تکنولوژی‌های روز هم استفاده کرد، گفت: حجم تولید سالانه زباله ما بالاست و برای کاهش آن باید محصولات غذایی مانند سیب زمینی، قارچ و سایر محصولات به سمت بسته بندی برود تا از تولید بیش از پیش زباله در منازل جلوگیری شود./ منبع: ایسنا

https://zistonline.com/vdceve8f.jh8vvi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما