تاریخ انتشار :چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۴:۰۰
کد مطلب : 79081
انرژی‌های تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۲ هزار و ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این بخش شده و حجم سرمایه‌گذاری غیردولتی در این حوزه به بیش از ۹۸ هزار میلیارد ریال رسیده است.
اشتغال‌ زایی ۴۲ هزار نفری تجدیدپذیر‌ها در کشور
به‌گزارش زیست آنلاین، در مهرماه سال جاری ۸۹ میلیون کیلووات ساعت برق از منابع تجدیدپذیر تولید شده که این میزان تولید انرژی از محل انرژی‌های تجدیدپذیر توانسته از انتشار حدود ۶۲ هزار تن گاز گلخانه‌ای بکاهد.

همچنین این میزان تولید انرژی‌های نو باعث شده ۲۵ میلیون مترمکعب از مصرف سوخت‌های فسیلی در کشور که جزو عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاسته شود. این حجم از تولید انرژی‌های نو باعث صرفه‌جویی ۲۰ میلیون لیتری مصرف آب در مهرماه سال جاری نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اشتغال زایی و مهارت آموزی از دستاوردهای مهم احداث نیروگاه خورشیدی در سیستان و بلوچستان

بر اساس این گزارش، هم‌اکنون ۴۲۲ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر درون کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژی‌های نو کشور به ۶۵۴ مگاوات رسیده است. براین اساس تاکنون ۹۴ نیروگاه تجدیدپذیر مگاواتی در کشور نصب شده و ۳۷ مگاوات نیروگاه مگاواتی دیگر نیز در حال احداث است.

همچنین انرژی‌های تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۲ هزار و ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده و حجم سرمایه‌گذاری غیردولتی در این بخش به بیش از ۹۸ هزار میلیارد ریال رسیده است.

بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که در حال حاضر ۴۲ درصد نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از نوع بادی، ۴۱ درصد از نوع خورشیدی، ۱۳ درصد از نوع برق‌آبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و دو درصد نیز از نوع زیست توده است.

اشتغالزایی در انرژی های تجدید پذیر

انرژی تجدیدپذیر یک میلیون شغل ایجاد می‌کندبه گزارش ایسنا، گیلرمو مونت، کارشناس سازمان بین‌المللی کار (ILO) در بیانیه‌ای اظهار کرد حداقل یک میلیون شغل جدید در نتیجه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، بهره وری بالاتر انرژی در ساختمانها و تقاضای بالاتر برای خودروهای برقی و همچنین تغییرات فناوری دیگر در آمریکای لاتین ایجاد خواهد شد.

به گفته این کارشناس، پیاده سازی فناوریهای جدید تا سال ۲۰۳۰ در راستای سیاستهای دولت و ابتکارهای خصوصی می تواند به ایجاد ۴ میلیون شغل غیرمستقیم کمک کند.

مونت خاطرنشان کرد پیشرفت در سیاستهای حمایت از محیط زیست نیز همه فعالیتهای تولیدی شامل انرژی تجدیدپذیر، کشاورزی، حمل و نقل، ساخت و ساز، معدنکاری و شیلات را پوشش خواهد داد.

در این بین، خوزه مانوئل سالازار اکسیریناش، مدیر منطقه ای سازمان بین‌المللی کار گفت: چالش دستیابی به پایداری محیط زیستی یکی از عوامل قدرتمند تاثیرگذار در آینده کار در منطقه آمریکای لاتین است.

طبق گزارش سازمان بین‌المللی کار، حدود ۷۵ میلیون نفر در سراسر قاره آمریکا در بخشهایی مانند کشاوری، گردشگری و شیلات فعالیت می‌کنند که نسبت به تغییرات جوی آسیب پذیر هستند.

 

https://zistonline.com/vdcez78f.jh8ovi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما