?> افزایش جرم و جنایت ناشی از تغییر اقلیم در آمریکا | زیست آنلاین
تاریخ انتشار :جمعه ۳ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۰۸
کد مطلب : 79217
بالا رفتن درجه حرارت زمین موجب شد:

افزایش جرم و جنایت ناشی از تغییر اقلیم در آمریکا

مخاطرات گرمایش جهانی چگونه کاهش می یابد
پژوهشگران می‌گویند زمستان‌های گرم‌تر که خود نتیجه تغییر اقلیم هستند، منجر به افزایش جرایم خشونت‌آمیز در آمریکا شده‌اند. به همین دلیل کشورها باید در راستای کاهش مخاطرات گرمایش جهانی اقداماتی جدی به کار گیرند.
 افزایش جرم و جنایت ناشی از  تغییر اقلیم  در آمریکا
به گزارش زیست آنلاین، رایان هارپ، محقق این پژوهش که در دانشگاه کلروادو انجام شده است در این باره توضیح می‌دهد: احتمالاً دلیل این مساله آن است که در طول زمستان‌ های معتدل افراد بیشتری بیرون می‌روند و فرصت درگیری‌ های منجر به جرم و جنایت بین افراد بیشتر می‌شود.

نتایج این پژوهش بر اساس داده‌ های اف‌بی‌آی درباره جرایم خشونت‌ آمیز از جمله قتل، تجاوز، سرقت و زورگیری در ۱۶ هزار شهر آمریکا در مقایسه با داده‌ های اقلیمی به دست آمده است.

نسبت میان دمای هوا و جرم و جنایت در شمال شرق آمریکااین بررسی وابستگی قدرتمندی را بین جرایم و دمای هوا نشان می‌دهد. برای مثال نسبت میان دمای هوا و جرم و جنایت در شمال شرق آمریکا در زمستان‌ ها به حدی بود که دمای هوا به تنهایی بیش از نیمی از افزایش و کاهش سال به سال جرم و جنایت را توضیح می‌داد با این حال در تابستان‌ ها نسبت خاصی میان این دو مولفه مشاهده نشد.

پژوهشگران تحقیقات بیشتری را در دست اجرا دارند تا مشخص شود تغییر اقلیم چگونه بر میزان جرم و جنایت در آینده تأثیر خواهد گذاشت.

کریس کارناوسکاس دستیار هارپ در این پژوهش می گوید: نتایج این پژوهش بسیار مهم است زیرا دانش ما از رابطه میان تغییر اقلیم و سلامت انسان را گسترده‌ تر می‌کند و توجه ما را به یک تهدید خیلی واقعی و خطرناک علیه ایمنی جسمانی و سلامتمان جلب می‌کند.

آمریکا کشوری است که بیشترین سهم را در تولید گازهای گلخانه‌ ای و تغییر اقلیم داشته اما از تعهدات خود نسبت به جامعه جهانی در این زمینه سر باز می‌زند.

گرمایش زمین

علل گرم شدن زمینگرم شدن زمین یا گرمایش زمین Global Warming نام پدیده ای است که منجر به افزایش میانگین دمای سطح زمین و اقیانوس ها گردیده است طی ۱۰۰ سال گذشته کره زمین به طور غیرطبیعی حدود ۰/۷۴ درجه سلسیوس گرمتر شده است که این موضوع دانشمندان را نگران کرده است برخی از دانشمندان معتقدندکه دهه های پایانی قرن بیستم گرم ترین سالهای ۴۰۰ سال اخیر بوده است گاز دی اکسید کربن که عمدتا از کاربردهای سوختهای فسیلی ناشی می شود به عنوان یکی از عوامل افزایش دمای زمین مطرح است همچنین نابودی و آتش سوزی های جنگلها به عنوان یکی از دلایل گرم شدن دمای زمین مطرح شده است به نظر می رسد فعالیت های صنعتی در ایجاد این مشکل بسیار موثر است و به گرم شدن کره زمین کمک می کند.

شش بدفهمی اصلی درباره تغییر اقلیمپیامدهای گرمایش زمین و چگونگی کاهش مخاطرات گرمایش جهانی در ایران گرمایش جهانی پیامدهایی مانند افزایش رخداد مخاطرات جوی اقلیمی،‌ وقوع بارش‌های سنگین و غیرمترقبه (علی رغم کاهش کلی میانگین بارش)،‌ افزایش رخداد طوفان، کاهش عملکرد محصولات زراعی و باغی،‌ کاهش امنیت غذایی، حذف یا جابجایی برخی گونه‌ های جانوری و گیاهی، افزایش بیماری‌ های انسان،‌ دام و گیاه، کاهش تنوع زیستی و موجودات دریایی را در کشور به دنبال خواهد داشت.

به گزارش زیست آنلاین، به نقل از ایسنا، کاهش چشمگیر پهنه‌ های اقلیم مرطوب و افزایش اقلیم نیمه خشک کشور، افزایش روند بیابان‌ زایی، کاهش کیفیت شاخص زیست‌اقلیمی و کم رونق شدن گردشگری، افزایش بیماری‌های مناطق گرمسیری مانند مالاریا،‌ افزایش ریسک سرمایه‌ گذاری در بخش‌ های کشاروزی، افزایش هزینه‌ های حوادث غیر مترقبه،‌ افزایش مهاجرت از مناطق در معرض مخاطرات اقلیمی از دیگر مخاطراتی است که از گرمایش جهانی ناشی می‌شود.

راه حل پیشنهادی دانشمندان برای جلوگیری از گرم شدن کره زمینبر اساس گزارش منتشرشده از سوی سازمان هواشناسی، علی رغم چالش‌ ها و پیامدهای زیان‌ بار تغییرات اقلیمی، می‌توان با مدیریت صحیح از برخی فرصت‌ های آن در جهت رشد اقتصادی و افزایش تعاملات بین‌المللی استفاده کرد. تبدیل ایران به قطب بین‌المللی تولید انرژی پاک با استفاده از منابع عظیم انرژی خورشیدی در مناطق مرکزی و جنوبی کشور از جمله این فرصت‌ها است. هم اکنون کشورهای اروپایی در شمال آفریقا مانند مراکش با ایجاد نیروگاه‌ های خورشیدی،‌ انرژی برق تولیدی را از طریق بستر مدیترانه به اروپا منتقل می‌کنند. کشور عربستان نیز در حال سرمایه‌ گذاری کلان در این بخش است.

افزون بر اینها، جایگزین کردن انواع انرژی های تجدید پذیر، از جمله انرژی‌ های باد، امواج دریا و به‌ ویژه انرژی خورشیدی سبب می‌شود که سوخت‌ های فسیلی برای مصارفی غیر از تولید انرژی مانند صنعت پتروشیمی استفاده شود و تا حدی نیز برای نسل‌ های آینده ذخیره شود که پیامد آن کاهش تولید گازهای گلخانه‌ ای است.

گرمایش جهانی و تغییر اقلیم

تقاضای جهانی نفت تا سال ۲۰۳۰ به یک چهارم مقدار کنونی کاهش خواهد یافتاز سوی دیگر باید دقت کنیم که تقاضای جهانی نفت تا سال ۲۰۳۰ به یک چهارم مقدار کنونی کاهش خواهد یافت. چنین وضعیتی در صورت عدم برنامه‌ ریزی صحیح می‌ تواند تهدیدی برای اقتصاد های وابسته به نفت باشد، بنابراین برنامه‌ ریزی و حمایت از شرکت‌ های دانش‌ بنیان برای ارتقای دانش و فناوری‌ های نوین در تولید انرژی تجدیدپذیر خورشیدی، امواج دریا، باد و زمین گرمایی و صدور این محصولات از جمله امور ضروری است.

برنامه‌ ریزی برای تغییر تدریجی رژیم غذایی کشور در راستای کاهش یا حذف محصولات دارای محدودیت اقلیمی، تولید دانش سازگاری با اقلیم و ایجاد رشته‌های تحصیلی مرتبط با مهندسی اقلیم با هدف بهبود سیستم‌ ها در راستای کاهش انتشار گاز های گلخانه‌ ای و سیستم‌ های با بهره‌ وری بالای انرژی از دیگر اقداماتی است که باید در راستای کاهش مخاطرات گرمایش جهانی و استفاده از فرصت‌ ها استفاده شود.

https://zistonline.com/vdcfe0de.w6d1yagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما