از آنجایی که دولت کانادا برای تشویق مشتریان به خرید خودروهای برقی کمک پنج هزار دلاری میکند، شرکت تسلاموتورز نیز تصمیم گرفته به منظور بهره مندی مردم این کشور از تخفیف دولتی، قیمت پایه تسلا ۳ را کاهش دهد.
به گزارش زیست آنلاین، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری به منظور افزایش اشتیاق مشتریان برای خریداری و استفاده از خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست همواره مشوق و کمکهای نقدی و تخفیفهای قابل توجهی را در نظر میگیرند که از جمله مهمترین آنها میتوان به تخفیف پنج هزار دلاری دولت کانادا برای خرید خودروهای برقی استاندارد اشاره کرد.
طبق آخرین اخبار و گزارشهای منتشر شده در وب سایت اتوبلاگ، حالا شرکت تسلاموتورز به منظور بهرهمندی مشتریان خودروهای برقی تسلا ۳ از کمکهای دولت کانادا، تصمیم گرفته که قیمت پایه این مدل را در این کشور کاهش دهد تا بدین ترتیب بتواند سهم خود را در بازار این کشور افزایش دهد.
بر اساس این قانون، خودروهای برقی که در کانادا قیمتی کمتر از ۴۵ هزار دلار کانادا معادل ۳۴ هزار دلار آمریکا داشته باشند، مشمول این تخفیف میشوند این در حالیست که قیمت ارزانترین نسخه تسلا ۳ در این کشور حدود ۳۵ هزار دلار بود و همین امر موجب شده بود تسلاموتورز نتواند در بازار فروش کانادا سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دهد؛ بنابراین به تازگی اعلام کرده است که قیمت پایه خودروی برقی تسلا ۳ را در این کشور کاهش داده است تا بتواند به مشتریان و شهروندان کانادایی نیز امکان بهرهمندی از تخفیف پنج هزار دلاری و مشوقهای دولتی را فراهم کند.
کارشناسان و تحلیلگران متعددی بر این باورند که این استراتژی فروش میتواند تا حد زیادی میزان موفقیت تسلا در بازار کانادا را افزایش دهد، چراکه موجب خواهد شد طرفداران محیط زیست و خودروهای برقی بیشتر به سمت و سوی خریداری و استفاده از این شرایط کشیده و جذب شوند.
به گزارش برق نیوز، دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
جهت مشاهده مهمترین مطالب مرتبط می توانید بر روی هر یک از عناوین زیر کلیک کنید: