تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۸
کد مطلب : 81541
مدیر و بنیان‌گذار موسسه Climate Focus در گزارشی اعلام کرد: نرخ انتشار سالیانه کربن ناشی از جنگل‌ زدایی در جهان با میزان گازهای گلخانه‌ای تولید شده توسط اتحادیه اروپا برابری می‌کند.
تولید کربن ناشی از جنگل‌ زدایی برابر گازهای گلخانه ای است
به گزارش زیست آنلاین، نتایج یک گزارش جدید نشان داد، اعلامیه جهانی نیویورک برای جنگل‌ ها (NYDF) در تحقق هدف اصلی خود برای متوقف کردن جنگل‌ زدایی در جهان ناکام مانده است.

به گزارش تارنمای شبکه خبری «بی بی سی»، هدف از این اعلامیه که در نشست اقلیمی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۴ میلادی توسط بیش از ۱۰۰ کشور امضا شد، به نصف رساندن نرخ جنگل‌ زدایی در جهان تا سال ۲۰۲۰ و توقف کامل آن تا سال ۲۰۳۰ بود.

با این وجود به گفته کارشناسان، جنگل‌ زدایی با نرخی هشداردهنده در جهان ادامه دارد و تلاش‌ های جهانی را برای پیشگیری از عواقب خطرناک تغییرات اقلیمی، تهدید می‌کند.

تسریع فرایند جنگل‌ زدایی در جهان شارلوت استرک مدیر و بنیان‌گذار موسسه Climate Focus که در نگارش این گزارش مشارکت داشته است، می‌گوید: «از ۵ سال پیش که NYDF آغاز به کار کرد، نرخ جنگل‌ زدایی نه تنها به روال قبل ادامه پیدا کرده بلکه در واقع تسریع نیز شده است.»

به استناد این گزارش، نرخ انتشار سالیانه کربن ناشی از جنگل‌ زدایی در جهان با میزان گازهای گلخانه‌ای تولید شده توسط اتحادیه اروپا برابری می‌کند.

به طور میانگین، از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ هر سال محدوده‌ای پوشیده از درخت به مساحت انگلستان از بین رفته است.

بیش از ۹۰ درصد از جنگل‌ زدایی در جهان مربوط به از بین رفتن جنگل‌ های گرمسیری به ویژه در حوزه جنگل‌ های آمازون واقع در کشورهای بولیوی، برزیل، کلمبیا و پرو است.  

کرگ هانسن معاون اجرایی غذا، جنگل، آب و اقیانوس موسسه منابع جهانی می‌گوید: «در مناطقی از جهان شاهد از دست رفتن چشمگیر جنگل‌ های بومی هستیم بنابراین داریم در نبرد توقف جگل‌ زدایی شکست می‌خوریم.»

کشف کانون جدید جنگل‌زدایی  نویسندگان این گزارش ضمن ابراز نگرانی از ظهور کانونی جدید از جنگل‌ زدایی در غرب آفریقا خبر دادند. نرخ قطع درخت در جمهوری دمکراتیک کنگو در پنج سال گذشته دو برابر شده است.  

اعلامیه نیویورک برای جنگل‌ ها (NYDF) یک توافق داوطلبانه و غیرالزام‌آور برای توقف جنگل‌ زدایی در جهان است.

به گزارش ایرنا، این اعلامیه نخستین بار در اجلاس اقلیمی سازمان ملل متحد در سپتامبر سال ۲۰۱۴ میلادی تایید شد و در اکتبر سال ۲۰۱۷ به امضای ۴۰ دولت، ۵۷ شرکت چندملیتی و ۵۸ سازمان خصوصی رسید.

https://zistonline.com/vdcizwav.t1az52bcct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما