تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۰۰
کد مطلب : 81768
زیست آنلاین: بر اساس تحقیقات جدید منتشر شده، فلزات سنگین سمی که به رشد مغزی کودک آسیب می رسانند احتمالا در غذاهای کودکان آمریکایی وجود دارند.
95 درصد از غذاهای کودک آزمایش شده در آمریکا حاوی فلزات سمی هستند
به گزارش زیست آنلاین، آزمایشات بر روی 168 نوع غذای کودک از تولید کنندگان معتبر در ایالات متحده نشان داد که 95٪ این غذاها حاوی سرب، 73٪  حاوی آرسنیک، 75٪ حاوی کادمیوم و 32٪ حاوی جیوه است. در یک چهارم غذا ها هم هر چهار فلز سنگین وجود داشت.
نتایج حاصل، با نتایج مطالعات قبلی که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا که بر روی 39 نوع غذای کودک انجام شده بود و در 33 مورد یک یا تعداد بیشتری از همین فلزات کشف شده بود، همخوانی دارد.
این تجزیه و تحلیل نشان می دهد که غذاهای با بالاترین خطر آسیب رسانی به سیستم عصبی، محصولات بر پایه برنج، سیب زمینی شیرین و آب میوه بوده اند.
حتی مقادیر کم این آلاینده ها در مواد غذایی می توانند مغز در حال رشد را تغییر داده و ضریب هوشی کودک را از بین ببرند. 
این آزمایشات توسط Healthy Babies Bright Futures انجام شد، که خود را اتحادی از دانشمندان، سازمان های غیرانتفاعی و خیرین می داند که تلاش می کنند تا در معرض مواد شیمیایی نوروتوکسیک بودن در ماه های اولیه زندگی را کاهش دهند.
غلات برنج، غذاها و میان وعده های برنجی در صدر لیست سمی ترین غذاها برای نوزادان قرار دارند. این غذاهای محبوب کودک نه تنها مقدار زیادی آرسنیک غیر آلی که سمی ترین شکل آرسنیک است دارند، بلکه تقریبا در اکثر اوقات با هر چهار فلز آلوده شده اند.
تحقیقات قبلی نشان داده است که قرار گرفتن در معرض حتی مقادیر کم آرسنیک می تواند بر رشد عصبی کودک تأثیر بگذارد. یک مطالعه در سال 2004 بر کودکانی در بنگلادش که از آب حاوی آرسنیک استفاده می کردند نشان داد که آنها در تست های فکری نمره بسیار کمتری نسبت به دیگر کودکان کسب کردند.

منبع: cnn

https://zistonline.com/vdcjoaeo.uqevmzsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما