سخنگوی صنعت برق کشور بیان کرد: در حال حاضر برای تعرفه برق مشترکان استخراج رمز ارز دستورالعملهای جدید که یکی از آنها با کمک نیروگاههای تجدید پذیر به زودی ابلاغ میشود در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش زیست آنلاین، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور در خصوص نحوه محاسبه تعرفه برق مشترکان استخراج رمز ارز گفت: در حال حاضر ظرفیت قانونی فعال در حوزه استخراج رمزارز حدود ۳۱۰ مگاوات است. علاوه بر این مقدار تاکنون در کشور بیش از یک هزار و ۶۳۸ مرکز استخراج با ظرفیت حدودی ۲۶۰ مگاوات که به صورت غیرقانونی فعالیت میکردند کشف و فعالیت آنها متوقف شده است.
او ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت مراکز استخراج رمزارز کشور که در نیمه اول امسال مشغول فعالیت بودهاند حدوداً برابر با ۵۷۰ مگاوات بوده است.
رجبی مشهدی افزود: مراکز استخراج رمزارز مستقر در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان استان کرمان با ظرفیت ۱۴۰ مگاوات، منطقه آزاد ماکو استان آذربایجان غربی با ظرفیت ۳۰ مگاوات و منطقه ویژه اقتصادی پیام استان البرز با ظرفیت حدود ۵ مگاوات در زمره بزرگترین مراکز قانونی استخراج رمز ارز در کشور هستند.
او اضافه کرد: در حال حاضر برای تعرفه برق مشترکان استخراج رمز ارز دستورالعملهای جدید که یکی از آنها با کمک نیروگاههای تجدید پذیر به زودی ابلاغ میشود در دستور کار قرار گرفته است.
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: تعرفه برق تمامی مشترکان استخراج رمزارز با میانگین قیمت برق صادراتی محاسبه و اعمال میشود که این تعرفه فاقد یارانه است، همچنین در ایامی از سال که تأمین برق با محدودیت مواجه است، این مشترکان مانند سایر مشترکان بزرگ باید همکاری لازم را با شرکتهای برق جهت مدیریت مصرف انجام دهند.
منبع: باشگاه خبرنگاران