تاریخ انتشار :سه شنبه ۹ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۳۵
کد مطلب : 85166
سخنگوی صنعت برق با تأکید بر تسریع سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها گفت: از زمان شروع اوج مصرف برق تاکنون ۷۰۰ مگاوات واردات برق انجام شده که بخش عمده‌ی آن از کشور ترکمنستان و سپس آذربایجان بوده است.
به گزارش زیست آنلاین، به نقل از صدا و سیما، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به محدودیت‌های ۲۴ روزه تأمین برق در زمستان سال گذشته افزود: هم اکنون ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌های کشور در مقایسه با سال قبل ۲۵ درصد کاهش یافته برای جلوگیری از بروز خاموشی‌ها در زمستان امسال روند تأمین سوخت باید تسریع شود.

وی با اشاره به اینکه شبکه برق ایران ۱۸ سال فروپاشی کامل نداشته است، گفت: در صورت بروز مشکل، شبکه سراسری برق کشور در مدت ۲ تا ۳ دقیقه به طور کامل از دسترس خارج شده و خاموشی گسترده در کشور ایجاد می‌شود، درحالیکه که برای بازیابی دوباره شبکه بیش از ۶ تا ۷ روز زمان نیاز است البته همه تلاش صنعت برق جلوگیری از این رخ داد خواهد بود، اما برای مواقع اضطراری گروه‌هایی ویژه نیز پیش بینی شده است.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه روز گذشته بیش از ۴۰۰ مگاوات واردات برق انجام شده ادامه داد: از زمان شروع اوج مصرف برق تاکنون ۷۰۰ مگاوات واردات برق انجام شده که بخش عمده‌ی آن از کشور ترکمنستان و سپس آذربایجان بوده است.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه میزان واردات می‌تواند تا ۷ برابر افزایش یابد گفت: واردات سالانه ما ۲.۲ میلیارد کیلووات ساعت بوده که بخش عمده آن از ترکمنستان است که به دلیل محدودیت‌های ایجاد شده در سال جاری، تفاهم نامه‌ای نیز با کشور آذربایجان امضا کردیم تا سقف واردات برق بیشتر شود.

وی با اشاره به اینکه صادرات برق در سال ۹.۷ میلیارد کیلو وات ساعت است که ۸۵ درصد از این رقم به کشور عراق بوده گفت: در تابستان امسال ۱۲۰ تا ۱۳۰ مگاوات برق به افغانستان و پاکستان برق صادر کردیم و البته صادرات برق به عراق قطع شده است.

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: ایران پس از انقلاب، جز ۲۰ کشور جهان به لحاظ تولید برق و رتبه ۱۴ و یا ۱۵ کشور به لحاظ ظرفیت نصب شده و یک میلیون کیلومتر نیز وسعت شبکه سراسری در کشور است.

https://zistonline.com/vdcfvydc.w6dtvagiiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما