یک راهنمای گردشگری گفت: یکی از روشهای توسعه گردشگری در تهران، زنده نگه داشتن شبهای شهر است؛ چرا که تهران یک شهر کاملا مدرن است و از آنجا که تمام ویژگی های یک شهر مدرن مانند ترافیک، سرعت و آلودگی بالا، وجود مراکزتفریحی و هنری و فرهنگ متفاوت را دارد؛ همچنین از لحاظ ذهنی و فکری برای بقیه جاهای کشور پیشروست، می تواند یک نمونه خوبی از ایران امروز باشد.
سَرْو اَبَرکوه یا سرو زرتشتی، یکی از آثار طبیعی ملی ایران است. این درخت که در شهر ابرکوه (ابرقوه) قرار دارد یکی از پیرترین موجودات زندهٔ دنیا است. محیط تنهٔ این درخت در روی زمین یازده و نیم متر است و بلندای آن بین ۲۵ تا ۲۸ متر برآورد شدهاست. حمدالله مستوفی در کتاب نزهت القلوب که در سال ۷۴۰ قمری تألیف شده دربارهٔ ابرکوه مینویسد: «در آنجا سروی است ...
رییس هیات مدیره جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به شغل راهنما در شرایطی که گردشگری با حملهها و تهدیدهای مستقیم دشمنان خارجی روبرو شده است، گفت: می خواهند جلوی ورود گردشگران خارجی را به ایران بگیرند چون میدانند افزایش این سفرها، سیاه نمایی آنها را خنثی میکند.
عمارت ملک بوشهر مربوط به اواخر دوره قاجار است و در محله بهمنی شهرستان بوشهر، در خیابان ماهینی کوچه ملک واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۷ آذر ۱۳۷۷ با شمارهٔ ثبت ۲۱۸۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست. به این عمارت، آسمان خراش دوره قاجار هم می گویند. عمارتی که مرمت بخش هایی از آن با بلوک سیمانی انجام شده و متصرفان در نزدیکی و پشت فنس های آن ...
برای گردشگران و علاقه مندان به طبیعت در سراسر جهان بسیار هیجان انگیز است که بتوانند به صورت طبیعی در دل طبیعت قدم گذاشته و با حیوانات و محیط طبیعی پیرامونشان ارتباط برقرار کنند. حوزهای به نام سافاری وجود دارد که این امر را محقق می کند.
روستای برکه خلف در میان جزیرهی زیبای قشم واقع شده است. روستایی که به تمیزی مشهور است و علاوه بر تمیزترین روستای ایران، در گردشگری پایدار نیز پیشتاز است.
گواتمالا دروازه دنیای تمدن گمشده مایاهاست. رد پاهای تمدن مایا در جزیره فلورس در گواتمالا دیده میشود. فلورس را «نو پتن» ( Noh Petén) هم می گویند که به معنای «جزیره بزرگ وسط دریاچه» است.
صخره های مرجانی علاوه بر زیبایی برای محیط زیست دریا نیز اهمیت دارند. این صخره ها مانند حائلی مردمِ کنارِ ساحل را از امواج و طغیان آب در اثر طوفان حفظ می کند. از طرف دیگر به دلیل جذب ماهی برای اقتصاد محلی هم بسیار مهم هستند. اما جذب گاز دی اکسید کربن و اسیدی شدن آب دریاها این ساختارهای ظریف و زیبا را در معرض خطر جدی قرار داده است.
آنگولا تا ۲۰ سال پیش درگیر جنگ داخلی بود اما این کشور ظرف دو دهه به یک صادرکننده عمده نفت تبدیل شده و توان عظیمی برای گردشگری دارد. با تمامی زیباییهای طبیعی این کشور که در این برنامه به گوشهای از آنها خواهیم پرداخت جذب گردشگر چندان دشوار نیست.
کمبود منابع مالی یکی از عللی بوده که موجب شده تا پروژه کاروانسرای سبزه میدان با کندی پیش رود و بیشتر از چند باب مغازه جلو نرود. علاوه بر آن برخی از مالکان نیز هستند که برای اجرای این پروژه همکاری لازم را ندارند.
بسیاری از مسلمانان به جای کشورهای اسلامی مقاصدی مانند چین، ژاپن و کره جنوبی را برای گردشگری حلال انتخاب میکنند. «بازار حلال» بخش مهمی از اقتصاد بینالمللی را تشکیل میدهد که به دلایل مختلفی برای کشورهای اسلامی و غیراسلامی فوقالعاده جذاب است. این حوزه از آنجایی که به نسبت بسیاری دیگر از عرصههای اقتصادی بینالمللی جدیدتر است و همچنین به دلیل اینکه ...
طبق آخرین آمارها در ۹ ماهه اخیر ۶ میلیون گردشگر وارد ایران شدهاند که در مقایسه با آمار سال گذشته که در طول ۱۲ ماه ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار گردشگر وارد ایران شدند با رشد ورود گردشگر خارجی به کشورمان مواجه هستیم.
ترکیه رکورد خود در صنعت گردشگری را شکست و سال ۲۰۱۸، موفقترین سال ترکیه در صنعت گردشگری بوده است. اما گردشگران ایرانی در ترکیه کاهشی ۲۰ درصدی داشتهاند.
آلماتی، بزرگترین شهر قزاقستان را شهر هزار رنگ می نامند. دنیس کین آمریکایی که برای تحصیل از کالیفرنیا به این شهر آمده بود، عاشق و شیفته این شهر شده و همینجا مانده است. او که فرهنگ و کوچه پس کوچه های شهر را بخوبی می شناسد، یک تور گردشگری به نام «آلماتی با پای پیاده» به راه انداخته است.
کلیسای «مریم مقدس» که مربوط به ارامنه شیراز است، این روزها حال و روز خوشی ندارد و در صورت تاخیر در مقاوم سازی یا بازسازی، احتمال فروریختن بخش هایی از این اثر تاریخی وجود دارد.
قزاقستان، کشوری محصور در خشکی است و تنها ناحیۀ محدودی از آن ساحلی است. در تابستان، دمای هوا در پایتخت اغلب حدود سی درجه است. به عقیده مردم شهر آستانه، پایتخت قزاقستان، زندگی در آنجا، بسیار بی دغدغه و زیباست.
نمایشگاه های موسوم به «بازار جهانی گردشگری» که در برخی از شهرهای جهان برگزار می شود، فرصتی برای آشنایی با روندهای اصلی بازار گردشگری و ترویج «گردشگری پایدار» است. این نمایشگاه ها، محلی مناسب برای ترویج و توسعه مفاهیم جدید صنعت روبه رشد گردشگری است که قرار است تجارب سفرهای ما در آینده را شکل دهد.