مدیرکل امور بیابان سازمان جنگلهای کشور با بیان اینکه پروژه ترسیب کربن ایران در میان ۱۰ پروژه برتر ترسیب کربن آسیا و اقیانوسیه در سال ۲۰۱۷ شناخته شد، گفت: تا ۳ سال دیگر تمام استانهای کشور یک طرح پایلوت در زمینه ترسیب کربن خواهند داشت.
دبیرکارگروه غارشناسی کشور با اشاره به نقش خفاشها - که از زیستمندان مهم غارها هستند- گفت: نقش خفاشها در پیشگیری از بیابانزایی از طریق مشارکت موثر در گردهافشانی و انتشار دانه گیاهان به ویژه گیاهان بیابانی به اثبات رسیده است
زیست آنلاین :عملیات ترسیب کربن مناطق شرق و جنوب کشور در مساحت یک میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار نشان می دهد که عملیات های بیابانزایی می تواند درایجاد ۵ شغل به طور مستقیم و غیر مستقیم تاثیر داشته باشد
زیست آنلاین :با وجود اهمیت بیابانزایی و تاکید رئیس جمهور بر اولویت بودن بیابانزایی در دولت دوازدهم ،مسولان سازمان جنگل ها معتقدند که هنوز با برنامه ششم توسعه ۵۰ درصد فاصله دارند .
معاون دبیرکل سازمان ملل گفت: در ایران بیش از ۲۰ درصد اراضی در معرض بیابانی شدن هستند. خوشبختانه در این کشور اقداماتی برای مقابله با بیابانزایی انجام شده است. سازمان ملل نیز به منظور احیای سه میلیون هکتار از اراضی در ایران کمک کرده است که نهالکاری از جمله این اقدامات محسوب میشود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با انتقاد از توزیع ناعادلانه آب و به دنبال آن سیرصعودی بیابان زایی درکشور،گفت: سازمان جنگل ها به دلیل کمبود تجهیزات و نیروی انسانی توان مقابله با بیان زایی ندارد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: قطعا در صورتی که ضمن بازنگری در تیم اجرایی ستاد احیا دریاچه ارومیه به تقویت دفاتر مردمی در منطقه پرداخته شود، شاهد افزایش و تثبیت تراز سطح آب دریاچه خواهیم بود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با تاکید بر صیانت از پوششهای گیاهی و تثبیت خاک برای مقابله با بیابانزایی، گفت: بسیاری از روستاها در مناطق کویری به دلیل عدم دسترسی به منابع آبی خالی از سکنه شده است.
بیابان زایی از مهم ترین معضل های جامعه جهانی در عصر کنونی است و تهدید بزرگی برای زیست بوم زمین و زندگی بشر محسوب می شود. به همین دلیل کشورهای گوناگون با توجه به دانش بومی و توان داخلی، مبارزه با بیابان زایی را در صدر برنامه های خود قرار داده اند تا با دستیابی به اهداف مطلوب در جهت رسیدن به توسعه پایدار گام بردارند.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد مساحت ایران تحت تاثیر بیابانزایی قرار دارد، گفت: سرانه بیابان در کشور ما ۴۳۰۰ متر مربع است، این در حالیست که سرانه بیابان در جهان ۲۰۰۰ متر مربع است.
در روز جهانی بیابان باید یک اشتباه برداشت را در جامعه زدود و پاک کرد. بیابان در سطح خشکی کره زمین یک اکوسیستم طبیعی و زیستگاهی حساس و شکنده است و انسان باید جلوی نابودی این اکوسیستم را بگیرد.