وزارت نیرو ظاهرا هدفش از افزایش ۳۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیرها، حمایت از این حوزه بود، اما با حذف ضریب ساعتی، عملا کاهش این رقم را نشانه رفته است.
زیست آنلاین: با کاهش استفاده از انرژی زغال سنگ، استفاده از انرژی خورشیدی و انرژی بادی در ایالات متحده سرعت گرفته است و تولید انرژی های پاک در حال رونق گرفتن است.
زیست آنلاین: افزایش راندمان برق نیروگاه های حرارتی سبب می شود تا جدا از آنکه سوخت ناشی از این صرفه جویی به اقتصاد کشور کمک کند بلکه آثار زیست محیطی تولید برق از این نوع نیروگاه ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. سرمایه گذاران بخش خصوصی که به این منظور در طرح های تبدیل نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی سرمایه گذاری کرده اند امروز با چالش های مالی بزرگی ...
محمدتقی زعفرانچی زاده گفت: با افزایش نرخ ارز، قیمت تجهیزات مورد نیاز برای ساخت نیروگاههای تولید کننده انرژی تجدیدپذیر که بیشترشان تولید داخل کشور است، افزایش چندانی نداشته است در نتیجه هزینه سرمایه گذاری در این بخش بشدت کم شده است.
زیست آنلاین: طبق اصلاحیه مصوبه صادرات برق نیروگاههای برق تجدیدپذیر ،این امکان بوجود آمد چنانچه صادراتی صورت بگیرد درآمد حاصله را می توان مجددا به بخش ppa برگرداند. هدف از پنل صادرات در چهارمین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر، بررسی مصوبه جدید و همچنین آیین نامه ی اجرایی منتشر شده پیرو این مصوبه توسط ساتبا است. اعضای شرکت کننده در این پنل، زعفرانچی ...
زیست آنلاین: محمد تقی زعفرانچی زاده معاون توسعه بخش غیردولتی ساتبا گفت: اگر ثابت شود میزان طلب شرکت های تولید کننده برق تجدیدپذیر بیش از علی الحساب است، طبیعتا ما بدهکار خواهیم بود.
زیست آنلاین: آیا صنف تجدید پذیر موفق خواهد شد طلب خود را از ساتبا باز ستاند؟ ساتبا واقعا دنبال چیست که حاضر نیست برای حل مشکل تجدیدپذیرها راهکار موثری را در دستور کار قرار دهد؟ علت اختلاف ساتبا با مسئولان بالا دستی(وزیر) چیست ؟این گفتگو با مهندس بهنام ترکاشوند، عضو هیات مدیره و دبیر انجمن انرژی های تجدیدپذیر ایران در اتاق بازرگانی و مدیر عامل شرکت ...
در حالیکه هنوز ظرفیت نصب شده نیروگاه های تجدیدپذیر کشور به 1000 مگاوات نرسیده و ایران از قافله انرژیهای تجدیدپذیر عقب است وزارت نیرو با تاخیر نرخ های جدید خرید تضمینی برق از نیروگاه های تجدیدپذیر را ابلاغ کرد.
معاون وزیر نیرو گفت : یکی از مزیت های توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشورمان دسترسی راحت به مواد اولیه مورد نیاز است و این مهم برگ برندهای برای کشور است.
قراردادی تجاری میان دو شرکت ایرانی و چینی برای احداث خط تولید پنل های فتوولتاییک در کشور منعقد خواهد شد که این مجموعه، بزرگترین خط تولید پنل های خورشیدی در ایران با ظرفیت حدود ۲۰۰ مگاوات خواهد بود.
در حالی که ظرفیت فعلی نیروگاههای تجدیدپذیر حدود ۷۶۰ مگاوات است، یکی از طرحهای قابل افتتاح تا پایان سال جاری، به مدار آمدن ۲۷۸ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر است که در قالب ۲۸ پروژه در ۱۲ استان به ارزش ۳۱۷۴ میلیارد تومان اجرا خواهد شد. طرحی که باعث میشود نقش تجدیدپذیرها در تامین انرژی کشور پررنگتر شود.
بررسی جدید نشان داد انرژی خورشیدی در صدها شهر چینی اکنون ارزانتر از برقی است که توسط شبکه نیروی ملی تامین میشود و حتی در ۷۵ شهر میتواند با برق تولید شده با استفاده از زغال سنگ، رقابت کند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد گفت: تاکنون ۲۱ قرارداد تولید انرژی خورشیدی با ظرفیت ۳۵۰ مگاوات در استان منعقد شد و هفت نیروگاه با ظرفیت ۵۸,۵ مگاوات در حال بهرهبرداری است که تا پایان سال ۹۸ با راه اندازی سه نیروگاه جدید این عدد به ۱۰۰ مگاوات میرسد.