باوجود بارش باران در روزهای اخیر مسوولان آبی کشور معتقدند که هنوز ایران با چالش بحران آب دست و پنجه نرم میکند؛ چراکه به دلیل ازدیاد برداشت از آبهای زیرزمینی و نبود ذخیره برف کشور همچنان جولانگاه بحران آب است.
حدود ۴۰۰ مشترک تقاضای دریافت لوازم کاهنده مصرف را داشتهاند که پس از ارزیابی در شرکت آب و فاضلاب استان این لوازم در اختیار مشترکان قرار میگیرد و هزینه آن در قبوض مشترکان درج میشود.
کشاورزی بیش از ۹۰درصد منابع آب ایران را مصرف میکند و عامل فرسایش خاک کشور است و شاید ایجاد تغییرات اساسی در این حوزه وضعیت زیستمحیطی کشور را بهبود میدهد.
در سال آبی جاری که ۴۷ درصد کاهش بارش داشتیم باید تک تک افراد جامعه آب را بهینه مصرف کنند تا در این شرایط خشکسالی مسئولیت اجتماعی خود را در مقابله با تبعات ناشی از خشکسالی به خوبی انجام داده باشیم که در این زمینه آموزش و پرورش بهترین نهاد برای مهیا نمودن فرهنگ صحیح مصرف در جامعه هستند.
امروز چالش کربن و آب از مهمترین چالش های وزارت نیرو است و ما بدون توجه به برنامه های اصلاح الگوی مصرف، نمی توانیم به ارزشهای اقتصادی این صنعت دست یافته و در مسیر توسعه این صنعت مهم، گام بر داریم .
براساس آمارهای وزارت نیرو ۵۰ درصد از جمعیت شهری در وضعیت قرمز، ۱۹ درصد در وضعیت نارنجی و ۳۰ درصد در وضعیت زرد تنش آبی در تابستان سال ۱۳۹۷ قرار دارند که تمرکز جمعیت افرادی که بیشترین تنش آبی را تجربه میکنند در فلات مرکزی با جمعیتی معادل ۱۶.۶ میلیون نفر است.
برای یک هفته آبیاری ۲۳ میلیون هکتار چمن، ۲۷۰ میلیارد گالن آب نیاز است!! در حالی که این میزان آب برای ۸۰ میلیون هکتار سبزیجات و محصولات ارگانیک در طول تابستان کافی است!