پرونده معضل زباله مازندران پس از چند دهه کش و قوس در دالان تصمیمگیری مدیریتی ، سرانجام سال ۹۹ با تصمیمات قاطع و تزریق اعتبارات کلان دولتی در مسیر حل شدن قرار گرفت ، مسیری که افتتاح نیروگاه زبالهسوز نوشهر مهمترین ایستگاه آن بود.
رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران با اشاره به اینکه سرعت فزاینده تولید پسماندهای جامد از تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی مستعمل، موجب نگرانیهای محیط زیستی شده است، اظهار کرد: وسایل الکترونیکی اگر چه کیفیت زندگی ما را به میزان زیادی بالا میبرد اما نوع جدیدی از پسماند را نیز ایجاد میکند که رشد آن سه برابر بیشتر از پسماندهای خانگی و به مراتب سمیتر ...
مدیرعامل پسماند مازندران دلیل تاخیر در تکمیل پروژه نیروگاه زبالهسوز ساری را اضافه شدن ابنیه جدید و سایر زیرساخت ها از جمله آب و برق اعلام کرد و گفت: پیشبینی میکنیم پرونده نیروگاه زبالهسوز ساری تا پایان دولت دوازدهم بسته میشود.
در حالی روزانه حدود ۵۸ هزار تن زباله در کشور تولید میشود که سهم تولید برق از زیست تودهها از انرژی تجدید پذیر کمتر از یک درصد است و سخنگوی ساتبا معتقد است جمع آوری زباله در دنیا یک کار تخصصی است که وزارت کشور کاملا به صورت غیر تخصصی آن را انجام و تنها ۱۰.۵ مگاوات برق از نیروگاههای زیست توده در ایران تولید میشود.
معاون محیطزیست انسانی سازمان حفاظت محیطزیست بر تدوین به موقع و اجرای ضوابط و دستورالعملهای مدیریت پسماندها از مرحله تولید تا دفع نهایی مطابق قانون مدیریت پسماندها تاکید کرد.
مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست میگوید طبق قانون عوارض پسماند از کالاهای مخرب محیط زیست دریافت میشود و برای ایجاد زیرساختهای مناسب مدیریت پسماند هزینه میشود.
دبیر شبکههای مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی کشور ضمن بیان اینکه سالانه حدود ۴۴ هزار میلیارد تومان بهعلت عدم مدیریت پسماند خسارت به کشور وارد میشود، گفت: قانون مدیریت پسماندها ایجاد کننده ساز و کار شفاف در حوزه پسماند و بازار خرید و فروش آن است اما متاسفانه در رویکرد این قانون ضعف وجود دارد و نظام قانونگذار به دنبال شفافیت در بازار پسماند نیست ...
مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فهرست کالاهای مشمول پرداخت عوارض پسماند مشخص و در مرحله اول نیز مبالغی به حساب خزانهداری کل واریز شده است.
روزانه حدود ۵۸ هزار تن زباله در کشور تولید میشود که میتوان از این ظرفیت برای تولید انرژی استفاده کرد و آنطور که معاون وزیر نیرو در امور انرژیهای تجدیدپذیر اعلام کرده برای این مهم با شهرداری مذاکراتی صورت گرفته است.
زیست آنلاین: مهندسان بلژیکی یک "جارو برقی" غول پیکر ساخته اند تا یک ذخیره گاه طبیعی این کشور را از میلیون ها قطعه پلاستیکی بسیار کوچک که جمع آوری آن ها بصورت دستی بسیار سخت است، پاکسازی کند.
طرح کاپ به صورت پایلوت در برخی از شهرک های مسکونی و ساختمان های اداری اجرا و در قالب این طرح مخازن جداگانه ای در ساختمان ها تعبیه می شود، به طوریکه شهروندان به صورت مجزا پسماندهای خود مانند شیشه، ظروف پِت، پلاستیک و ... را در مخازن قرار می دهند. معاون خدمات شهری شهرداری منطقه ۱۱ به عنوان یکی از مناطق اجرا کننده در تشریح اجرای خودجوش طرح کاپ با همکاری ...
زیست آنلاین: حتی با پایین آمدن میزان استعمال دخانیات، ته سیگار در همه جا وجود دارد. در فضاهای سبز ، پیاده روها ، کنار جاده ها ، سواحل و در آبراه ها پراکنده است. تقریباً در هر کجا که قدم می زنیم این ته سیگارها را می بینیم. شاید تعجب آور باشد ،اما سیگار پرمصرف ترین ماده روی زمین است. در سراسر جهان سالانه حدود 4/5 تریلیون نخ سیگار به مصرف می رسد که پس ...
سه پروژه سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با حضور رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران، معاون خدمات شهرداری تهران و رییس سازمان مدیریت پسماند افتتاح شد.
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه بر اساس برخی از آمارها کشور ما جز ۱۰ کشور با مصرف بالای پلاستیک است، اظهارکرد: ما ضوابطی برای پسماند پلاستیکی و کاهش مصرف مواد آسیب رسان به محیط زیست نداریم.
در نشست مشترک مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با «هایده شیرزادی» بانوی کارآفرین پسماند، چالش های کاهش مصرف پلاستیک و عدم نتیجه بخشی اقدامات و برنامه های اجرا شده در این زمینه بررسی شد.
بیش از ۵۰ سال است که همسایه تهران بوده؛ روزی دورتر از تهران و محدوده های مسکونی و امروز با توسعه شهر و افزایش تولید زباله به همسایه بدبوی تهران تبدیل شده؛ بزرگترین سایت پسماند خاورمیانه که امروز در کش و قوس اختلاف شهرداری تهران و اداره کل محیط زیست و استانداری تهران، انتقال آن را در هاله ای از ابهام فرو برده است.
در کشور ما روزانه ۵۸ هزار تن پسماند عادی تولید میشود که از این میزان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد پسماندهای خشک قابل بازیافت است اما متاسفانه تنها ۹ درصد آن وارد چرخه بازیافت میشود. این پسماندها نهتنها آب و خاک را آلوده میکند بلکه سلامت انسان و سایر موجودات زنده را نیز با خطری جدی مواجه میکند.