وزیر نیرو در خصوص برنامه این وزارتخانه برای استفاده از باطریهای خورشیدی گفت: به دنبال آن هستیم که با کمک شرکت های داخلی سیستم های ذخیره انرژی را به مرحله تولید انبوه برسانیم و در این مسیر میتوان به افراد یارانه داد و یا با فروش تخصیصی این فناوری را در اختیار آن ها قرار داد.
از تیرماه سال ۸۸ تا پایان تیرماه سال ۹۷ حدود دو میلیارد و ۲۴۴ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژیهای نو تولید شده که این میزان باعث صرفهجویی ۴۹۴ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.
زیست آنلاین: با توجه به رو به اتمام بودن منابع انرژی تجدید ناپذیر، مانند نفت و گاز و مشکلاتی که استفاده از این انرژی ها بوجود آورده است مانند تغییرات اقلیم، آلودگی هوا و تخریب محیط زیست، استفاده از انواع انرژی تجدیدپذیر ضروری می باشد.
رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: با توسعه بخش انرژی تجدیدپذیر طی دو سال اخیر، هزینه سرمایهگذاری نیروگاههای خورشیدی به نصف کاهش یافته است.
با حضور وزیر نیرو عملیات اجرایی اولین نیروگاه خورشیدی ۳۰ مگاواتی خورشیدی هزار خورشید شهرستان مهریز با سرمایه ارزی ۲۳ میلیون یورو و سرمایه ریالی ۳۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
محققان دانشگاه محقق اردبیلی با همکاری محققان دانشگاههای تربیت مدرس و تهران، سامانهای را طراحی کردند که قادر است بازدهی دریافت انرژی از خورشید را افزایش دهد.
طرح آزمایشی نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر با حضور سیدرضا نوروززاده، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، افتتاح شد.
شرکت پالایش گاز بیدبلند، اقدام به بهره برداری از نیروگاه خورشیدی۳۰kw جهت تامین بخشی از بار الکتریکی مورد نیاز ساختمان حمل و نقل این شرکت بصورت پایلوت کرد.
از تیرماه سال ۸۸ تا پایان تیرماه سال ۹۷ حدود دو میلیارد و ۲۴۴ میلیون کیلووات ساعت برق از محل انرژیهای نو تولید شده که این میزان باعث صرفهجویی ۴۹۴ میلیون لیتری مصرف آب در کشور شده است.
معاون وزیر نیرو با اشاره به رشد ۷۰ درصدی توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در سال گذشته، گفت: میزان سرمایهگذاری بخش خصوصی در این بخش به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و ۴۶ هزار نفر در حوزه انرژیهای پاک در حال فعالیت هستند.
اردکانیان در پایان گفت: در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر نیز مزرعه ۵۰ مگاواتی بادی با واحدهای ۲.۵ مگاواتی در منطقه میل نادر توسط شرکت سازنده در نظر گرفته شده و برنامه شروع به کار آن تدوین شده است.
توربین های بادی به عنوان مبدل انرژی جنبشی به مکانیکی، انرژی باد را به انرژی الکتریسیته تبدیل می کنند. این توربین ها در ابعاد و ظرفیت های مختلف به منظور تولید برق به صورت نیروگاهی یا مصارف کمتر در مقیاس خانگی مورد استفاده قرار می گیرد.
جلسه رفع موانع سرمایه گذاری برگزار شد و به بررسی مشکلات برخی از شرکت های اقتصادی پرداخته شد، در این جلسه مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: محدودیتی برای توسعه انرژی پاک در استان تهران وجود ندارد.