ایجاد منطقه ویژه انرژی بادی میل نادر سیستان با ظرفیت تولید ۵۰ مگاوات برق و قابلیت رسیدن تا مرز یکهزار مگاوات محصول تدبیر و توجه دولت به نقاط محروم اما مستعد است بطوریکه سیستان و بلوچستان را به صادرکننده برق در سطح ملی و منطقهای تبدیل خواهد کرد.
دبیر مالی و اقتصادی کمیته ملی سدهای بزرگ گفت: ترکیه با احداث سد در حوضه ارس میتواند تهدیدی برای کشاورزی ایران در دشت مغان باشد. در افغانستان هم سدهایی نظیر کمالخان و پاشدان احداث میشود که میتواند با تاثیر بر میزان آب ورودی از طریق هیرمند به ایران بر اقلیم سیستان و بلوچستان آثار اقتصادی و محیط زیستی را منجر شود.
افزایش روزافزون قیمت ارزهای مجازی از یک سو و ارزانترین برق جهان در کشورمان طمع افراد بیشتری را برای استخراج آنها جلب کرده که تداوم آن در هنگامه اوج بارمصرف شبکه، جز خسارت بیشتر برای صنعت برق بهرهای به همراه نخواهد داشت.
عضو کمیسیون انرژی مجلس، با اشاره به درآمد بالای رمزارزها برای یکسری از سوداگران، گفت: در حال حاضر استفاده از ماینرهای نسل اول که مصرف انرژی فوق العاده بالایی دارند، در کشور افزایش یافته که صنایع ما را تهدید می کند.
کمک مالی ۱ میلیون یورویی موریتز اشمیت، توسعه دهنده وب(Web Developer) و معاملهگر سابق بیتکوین، به حزب سبزهای آلمان خبرساز شد؛ هم از نظر این که اهدای چنین رقمی به احزاب سیاسی آلمان کم سابقه بوده و هم به جهت این که احزاب این کشور بودجه خود را معمولا از محل دریافت حق عضویت اعضا و کمکهای دولتی مرتبط با نتایج انتخابات دریافت میکنند.
با توجه به شروع فصل گرما سر و کله کولرهای گازی و آبی در خانواده های ایرانی پیدا می شود و این در شرایطی است که کولرهای گازی بلای جان برق کشورند و امسال نیز که کشور با شرایط کرونایی و کمبود ۳۰۰۰ مگاوات برق دست و پنجه نرم می کند بدنیست بدانیم مصرف برق یک کولر گازی به اندازه چند دستگاه تنفس مصنوعی است.
بیماری همهگیر کووید- ۱۹ مانعی برای رشد جهانی منابع انرژی پایدار نبوده است و البته سال ۲۰۲۰ با تقاضای بیسابقه در این زمینه مواجه شد و ۲۶۰ گیگاوات ظرفیت را اضافه کرد و آژانس بینالمللی انرژی (IEA) عنوان کرد: در حال حاضر، انرژی خورشیدی ارزانترین منبع برق در تاریخ است.
اداره ملی انرژی (NEA) در پیش نویس قانون روز دوشنبه گفت، چین هدف گذاری کرده است که تلاش خواهد کرد تولید برق خود را از نیروگاه های خورشیدی و بادی به حدود 11٪ از کل مصرف برق کشور در سال 2021، از 9.7٪ در سال 2020 برساند.
گرم شدن تدریجی هوا در مناطق مختلف کشور به روند مصرف برق شتاب داده است، به گونهای که دیروز (یکشنبه) مصرف برق به بیش از ۴۳ هزار مگاوات رسید. این موضوع ضرورت توجه جدی به مدیریت مصرف با هدف تامین به موقع برق در شرایط کرونایی را دوچندان میکند.
با توجه به کاهش میزان بارندگی، وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار سال 1400 باید شرایط تامین 1480 مگاوات برق جایگزین نیروگاههای برق آبی را فراهم کند.