گزارش ها حاکی از آن است که بر اساس پروتکلهای سازمان ملل متحد حق داریم که فقط ۴۰ درصد از آبهای تجدید پذیر را استفاده کنیم در حالیکه ایران بالاترین مصرفکننده آبهای تجدیدپذیر در جهان است.
رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: ۱۰۰ میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض فرسایش قرار دارند که چرای بیرویه دام یکی از عوامل آن است.
ارتش نیوزیلند میگوید تغییرات اقلیمی دشمن جدید و پردردسری است که این کشور با آن روبروست. به گفته ارتش این کشور تهدیدات ناشی از این دشمن پرقدرت، حتی بزرگتر از مناقشات سیاسی جغرافیایی در اقیانوس آرام و نفوذ رو به گسترش چین است.
در حالی که نمایندگان کشورهای حاضر در کنفرانس اقلیمی سازمان ملل متحد در لهستان به توافقی برای چگونگی اجرای توافقنامه اقلیمی ۲۰۱۵ پاریس که در سال ۲۰۲۰ میلادی اجرایی میشود رسیدند، فعالان و برخی از کارشناسان این حوزه هشدار دادهاند که این توافق، فاقد اهداف یا امید به بهبود اقدامات آب و هوایی است.
روسیه مکانی برای پتروشیمی است و در حال حاضر ایالات متحده نیز چنین است. در واقع این دو کشور بزرگترین تولید کننده نفت غیر اوپک در جهان هستند، که تقریبا به مقدار مجموع کشورهای عضو اوپک استخراج میکنند. آنها همچنین دارای سهم بیشتری از بازار جهانی گاز طبیعی هستند: دو کشور بر روی هم شش برابر مجموع سایر نقاط جهان گاز طبیعی تولید میکنند.
وزرای امور خارجه و نفت در دو نامه جداگانه به رییس جمهوری، خواستار تسریع در روند تصویب الحاق ایران به کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل و تصویب آن پیش از اجلاس آذرماه این کنوانسیون شدند.
رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: براساس گزارشهای هیات بین الدولی تغییر اقلیم سالهای ۲۰۱۵، ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ گرمترین سالهایی در تاریخ هواشناسی ثبت شده است همچنین ۱.۱ درجه سلسیوس دمای جو نسبت به دوره پیش از عصر صنعتی افزایش یافته است.
قدرتهای اقتصادی و کشورهای صنعتی در راه دستیابی به اهداف تعیین شده در پیمان اقلیمی پاریس آنگونه که باید و شاید تلاش نمیکنند. خطر گرم شدن بیشتر زمین همچنان باقی است و احتمال گرمایشی در حد ۴ تا ۵ درجه نیز وجود دارد.
رابطهی آب و سیاست در فلات ایران رابطهی دیرینهای است، سپیدهدمان شکلگیری این رابطه به تحولات اقلیمی متعدد فلات ایران در عصر هولوسین بازمیگردد. فلات ایران پس از پایان عصر پلیستوسن (آخرین دورهی عصر یخ) وارد دورانی از اعتدال اقلیمی میشود.
تغییرات اقلیمی بر روی بهره وری ورویش جنگل تاثیر گذار است که این تغییر در رویش با تحت تاثیر قرار دادن دما، درجه حرارت و طول دوره رویشی صورتمی گیرد. علاوه بر آن باعث بروز خشکسالی، آتش سوزی و شیوع آفات و بیماری ها می شود.