درپی صدور پروانه اکتشاف فعالیت معدنی در منطقه ناصرآباد کجور واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی، دبیر مرجع ملی کنوانسیون تنوع زیستی کشور گفت: آغاز هر پروژه مستلزم پذیرش جامعه محلی است درحالیکه در زمینه اکتشاف این معدن شاهد اعتراضات شدید مردم منطقه بودهایم این درحالیست که هیچ یک از سازمانهای متولی مسئولیت صدور پروانه اکتشاف معدن ناصرآباد کجور ...
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران با اشاره به فعالیت معدنی شرکت بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر در منطقه ناصرآباد کجور در حوزه شهرستان چالوس گفت: صدور پروانه اکتشاف در کجور با موافقت سازمان صمت و با مجوز شورای عالی محیط زیست انجام شده و در این باره هیچ گونه استعلامی از منابع طبیعی نشده است.
سازمان جنگلها به عنوان متولی اداره عرصههای طبیعی و حلقهای از رنجیره صدور مجوز معدن، سالانه بیش از ۸۰۰۰ درخواست معدن کاوی دریافت میکند. این سازمان توان مقابله با بخش زیادی از درخواستها را ندارد. این ناتوانی سازمان در برابر درخواستهای مذکور حتی مناطق مهم و دارای ارزشهای محیط زیستی بالا را نیز قربانی کرده است. فشار سازمانها و بخشهای دیگر در کنار ...
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان درباره گنبدهای نمکی بستک گفت: مردم منطقه نگرانند که اکتشاف و بهرهبرداری از معدن به این گنبدهای نمکی آسیب برساند و ما متوجه شدیم عملیات خاکبرداری در این منطقه آغاز شده که از طریق فرمانداری بستک و فعالان و دوستداران میراث فرهنگی، گردشگری و محیط زیست پیگیر ماجرا شدیم و با دستور فرماندار عملیات خاکبرداری ...
معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت : بررسی ها نشان می دهد که شیوه های اکتشافات و بهره برداری در فعالیت های معدنی به شدت با تخریب محیط زیست مواجه است و معدنکاران حداقل احیا و باز سازی را نیز انجام نمی دهند.
زیست آنلاین: با وجود آنکه معادن گینه، درآمدهای مالیاتی زیادی را برای دولت فراهم آورده و هزاران شغل ایجاد کرده است، آسیب های بسیار زیادی را نیز برای ساکنین گینه به همراه داشته است که مهم ترین و بارز ترین آن؛ آسیب به منابع آبی است که ساکنین برای مصارف خود از آن استفاده می کنند.
گردهمایی بزرگ مردم شاهرود و دوست داران طبیعت با هدف اعتراض به معدنکاوی در قله شاهوار بعدازظهر پنج شنبه از مقابل اداره منابع طبیعی شاهرود تا محل قله شاهوار برگزار شد تا دوستداران طبیعت همراهی خود را با شاهوار، مام طبیعت، کانون آبساز و حیاتبخش شمال شرق ایران اعلام کنند.
مدتی است که معدن بوکیست شاهوار در شاهرود، به خاطر آلودگیهای زیست محیطی و تخریب حیات وحش و پوشش گیاهی منطقه، به معضلی برای مردم و طرفداران محیط زیست تبدیل شده است. مدتی بود که به خواست و پیگیری مردم و فعالان محیط زیست این معدن تعطیل شده بود. اما، به تازگی زمزمه هایی از بازگشایی مجدد این معدن به گوش می رسد.
در حالی که نگرانی از فعالیت کنترل نشده و زیان بار دهها معدن شهرستان هرسین بالا رفته، اکنون قرار است پهنه معدنی جدید این شهرستان هم آزاد و از معادن بیشتری رونمایی شود.
صدها نفر در مقابل فرمانداری شاهرود، گرد هم آمدند و با برگزاری گردهمایی در حمایت از شاهوار، از تصمیم فرماندار شاهرود، در ابلاغ دستور توقف عملیات معدن کاوی در منطقه تاش حمایت کردند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد گفت: فعالیت های معدن کاری در استان یزد خسارات فراوانی را به منابع طبیعی این استان وارد کرده است. همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان تاکید کرد: با اشاره به اهمیت جنگل ابر، باید از هرگونه ساختوساز در «جنگلابر» جلوگیری شود.
بخشی از معدنکاوی که بسیار مورد توجه فعالان زیست محیطی قرار دارد شائبه نابودی کانونهای آبساز منطقه است، شاهوار به منبع ذخیره آب شاهرود و یخچالهای طبیعی شهرت دارد که به گفته کارشناسان در شرایط خشکسالی استفاده از این منبع میتواند حیات منطقه را تداوم بخشد اما با توجه به اینکه این معدن به صورت روباز برداشت میشود، چشمهها، کانونهای آبساز و در نهایت ...
معدن بوکیست شاهوار در شاهرود، از چند سال پیش تاکنون، به خاطر آلودگیهای زیست محیطی و تخریب حیات وحش و پوشش گیاهی منطقه، به معضلی برای مردم و طرفداران محیط زیست تبدیل شده است. حال مردم این منطقه، خواستار تعطیلی کامل معدن و عدم تمدید مجوز آن می باشند.
علی رغم هشدارها و اولتیماتوم فرمانداری شاهرود و مرکز پژوهشهای مجلس به مسئولان معدن بوکسیت شاهوار، این معدن همچنان از تعهدات خود سرپیچی می کند و کانون آبساز و زندگی بخش منطقه را در معرض نابودی کامل قرار داده است.
مصوبه قبلی دولت که فاصله تعرفه خودروهای هیبریدی مختلف را کاهش داده بود که باعث بی علاقگی برای ورود خودروهای هیبریدی شد که این روند، هم اکنون اصلاح شده است.
مدیرعامل شرکت زغالسنگ پروده طبس گفت: در سال گذشته توسط دو هزار و ۲۰۰ نیرو در مجموع میزان حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن زغال توسط این شرکت از معادن مرکزی و شماره یک منطقه پروده استخراج شده است.