مدیر کل منابع طبیعی خوزستان گفت: در حال حاضر ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار اراضی منابع طبیعی استان خوزستان کاداستر شده است که ۴ میلیون هکتار آن مربوط به دولت فعلی است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان خاطر نشان کرد: پمپاژ آب در این حوضچهها به دلیل قطعی برق، در ساعاتی از روز متوقف میشد و همین مسئله کاهش اکسیژن در این حوضچهها و در نتیجه مرگ ومیر ماهیان را به همراه آورد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه کشور در زمینه بهینهسازی مصرف انرژی ضعیف عمل کرده است، گفت: این وظیفه فعالان این عرصه است که هم برای این مشکلات راه حلهایی ارائه دهند و هم با تعامل با سیاستگذاران، زیرساختهای لازم را به آنها پیشنهاد دهند.
معاون هماهنگی امور استانهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در دور اول سفرهای استانی رییس جمهوری، ۵۶ مصوبه محیط زیستی با اعتباری بالغ بر ۶۳۱.۵ میلیارد تومان در ۲۱ استان کشور به تصویب رسید.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست، انعقاد قرارداد با شرکتهای دانش بنیان و استفاده هرچه بیشتر از دوربینهای مداربسته و کوادکوپترهای بومیسازی شده برای پایش مناطق طبیعی و حفظ و حراست از جان محیطبانان را از برنامه های اصلی این سازمان عنوان کرد.
مدیرکل دفتر ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به ۴۱۱ پروژه فاقد مجوز زیستمحیطی گفت: با جلوگیری از تخصیص بودجه به این پروژهها مبلغ ۱۸ هزار میلیارد تومان در بودجه کشور صرفهجویی شد.
مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه دستورالعملهای قانون مالیات سبز دیگر همچون گذشته نیست که همه یک درصد عوارض پرداخت کنند، گفت: صنایع و واحدهای معدنی با توجه میزان آلودگی که به محیط وارد میکنند با سه نرخ نیم، یک و ۱.۵ درصد مشمول پرداخت عوارض میشوند.
دبیر ستاد ملی سیاستگذاری و مدیریت پدیده گرد و غبار از اعزام کارشناس به کشور عراق و سوریه برای مشخص کردن مناطق مدنظر جهت آغاز عملیات اجرایی مقابله با گرد و غبار و در دستور کار قرار گرفتن مالچ بیولوژیک به جای مالچ نفتی خبر داد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: پتروشیمی بهبهان که بدون مجوز زیست محیطی کلنگ زنی شده تا زمان اعلام نتایج ارزیابیهای زیست محیطی متوقف است و هیچگونه کار ساخت و سازی نباید صورت گیرد.
سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: شش نیروگاه بخاری در کشور داریم که قابلیت سوخت گاز و مایع - که ترکیبی از گازوئیل و مازوت است - را دارند و ۲۵ درصد برق تولیدی کشور از نیروگاههای بخاری است.
سرپرست معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به شناسایی۳۰۰۰ صنعت آلاینده، درباره کانونهای فرسایش بحرانی گفت: تنها ۵۰۰ هزار هکتار اقدام عملیاتی در قبال ۳۵ میلیون هکتار کانون فرسایش بحرانی انجام شده است.
مدیرکل منابع طبیعی خوزستان در خصوص کشفیات حمل غیر مجاز در عرصههای منابع طبیعی توسط یگان حفاظت که از ابتدای سال تاکنون کشف شده است، گفت: در این مدت ۷۶ فقره پرونده کشفیات چوب، استر هیزم، زغال و انواع گیاهان جنگلی غیر مجاز و قاچاق در سطح جنگلهای استان تشکیل شده است.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: امسال طبق یک تفاهمنامه مابین وزارتخانه های نیرو و صمت ، احداث ۱۴ هزارمگاوات نیروگاه اختصاصی در بخش صنعت کشور برنامه ریزی شده است.
معاون توسعه ناوگان گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از توسعه همکاری با دانش بنیانها و مراکز علمی و دانشگاهی خبر داد و گفت: قصد داریم با کمک تولید کنندگان داخلی تولید سوخت کم سولفور را در بنادر جنوبی کشور آغاز کنیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به بحرانهای محیط زیستی مانند بحران آب، گرد و غبار، جادهسازیها، پلاستیک ها و .... از تدوین آییننامه حذف پلاستیک کمتر از ۲۵ میکرون در این دولت خبر داد.
مدیر عامل اسبق شرکت بهینهسازی مصرف سوخت گفت: استفاده از ظرفیت پالایشگاههای فراسرزمینی هم میتواند یک راهحل باشد، اما بنده توصیه نمیکنم. زمانی که این امکان را داریم با اقدامات بدوی مصرف را کم کنیم چرا باید تولید اضافه در سرزمین و فراسرزمین داشته باشیم، باید مصرف را کاهش دهیم و عدم مصرف بهترین منبع تامین انرژی است.
یک عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، تقسیمبندی انجام شده در طرح ممنوعیت نگهداری و گرداندن حیوانات موذی و خطرناک را نادرست دانست و گفت: ابتدا باید تعریف دقیقی از حیوانات موذی و حیوانات خطرناک ارائه شود سپس حیوانات به تبع آن تعریف تفکیک شوند.