مشاور رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: ۱۲ استان کشور در حوزه رویشگاه جنگلی زاگرس وجود دارد؛ اما ۱۸۰ گونه درختی و هزاران گونه گیاهان دارویی در این منطقه یافت میشود.
مکاتبات متعددی در این زمینه با وزارت نیرو داشته ام که باید حق آبه این سدها و سهم زیست محیطی آنها رهاسازی شود اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته و امروز شاهد هجوم ریزگردها در این منطقه هستیم.
به اعتقاد کارشناسان اگر به وضعیت تالاب ها از لحاظ تامین حقابه زیست محیطی آنها رسیدگی نشود به منشا گرد و غبار در کشور تبدیل خواهند شد مانند تالاب هورالعظیم که اکنون به منبع گرد و غبار داخلی تبدیل شده است.
در تعطیلات نوروز ماموران اجرایی بر اساس برنامه زمان بندی مشخص و تعیین شیفت، در پاسگاهها جهت کنترل و پایش بیشتر و بهتر مناطق تحت مدیریت حضور خواهند داشت.
موضوع آب، خاک، هوا و پوشش گیاهی مجموعه ای به هم پیوسته است که برای مدیریت مطلوب باید به صورت جامع مدیران سرزمین، مسایل اقتصادی و اجتماعی را در کنار هم دید.
حفظ رویشگاه شش میلیون هکتاری زاگرس به معنی تامین آب برای نیاز شرب مردم کلانشهری است که ۱۲ برابر تهران امروز جمعیت دارد. بنابراین اگر زاگرس هیچ کارکردی هم نداشت- که دارد- به تنهایی میتواند کابوس تشنگی را از ۱۶۰ ...
اگر جنگلهای زاگرس تخریب نشده بود میتوانست مانند فیلتری جلوی ریزگردها را بگیرد اما با زوال جنگل بلوط، قطع درختان و چرای بیرویه زاگرس نمیتواند در زمینه حیات زیستی کشور نقشآفرینی لازم را داشته باشد.
زاگرس هنوز زنده است و سالانه به طور متوسط ۳۰۰تا ۸۰۰میلیمتر بارندگی دارد.بیش از ۵۰درصد از آب تولیدی سالم کشور در زاگرس تولید می شود،۵۰درصد از جنگل های رویشی کشور در زاگرس است اما اگر برنامه ریزان نگاه مدیریتی نداشته ...
شماری از انجمن های زیست محیطی در نامه ای اعتراض خود را نسبت به جادهسازی در پناهگاه حیات وحش و پارک ملی بختگان اعلام کرده و از رییس سازمان محیط زیست در خواست لغو این مجوز را دارند.
این اداره موضوع قطع اشجار را از طریق مراجع قضایی ذی صلاح تا حصول نتیجه و در جهت جلوگیری از تکرار موارد مشابه و سوء استفاده احتمالی افراد سود جو ، پیگیری خواهد کرد.