زیست آنلاین: در حال حاظر ظرفیت تولید انرژی خورشیدی در هند به رشد پایدار خود رسیده است، علاوه بر آن پروژه ای با هدف تولید ۱۰۰ گیگاوات برق خورشیدی تا سال ۲۰۲۲ در این کشور شکل گرفته است.
زیست آنلاین :گسترش بیکاری وحاشیه نشینی در شهرها ،آلودگی محیط زیست ، فقر وفساد شهری ومساله مسکن تنها برخی از پیامدهای منفی شهر نشینی می باشد.به وجود آمدن اینگونه مسایل در کنار چگونگی تخصیص بهینه فضای شهری باعث شکل گیری مفهوم اقتصاد شهری شده است.
وزیر نیرو گفت: زمینه برای جذب ۲.۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری در حوزه انرژی های تجدید پذیر برای تدارک مزرعه های خورشیدی با شعار « پنل بکاریم و نیرو فراهم کرده ایم» فراهم شد که ۷۰ درصد آن سرمایه گذاری خارجی و بقیه از محل کمک های بخش خصوصی است.
استاد دانشگاه برلین با اشاره به اهمیت توسعه انرژی های تجدیدپذیر گفت: محیط زیست به مثابه زاویه قائمه و ضلع اصلی مثلث تولید انرژی است و این انرژی ها راه بدیل فرار از آلودگی آن هستند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری خراسان رضوی گفت: مجوز راه اندازی بزرگترین نیروگاه خورشیدی در داورزن به میزان ۳۰ مگاوات تولید برق صادر شده است.
دهمین دوره نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر، بهرهوری و صرفه جویی انرژی به عنوان مهمترین رویداد تخصصی حوزه انرژیهای تجدیدپذیر کشور دوم تا پنجم اسفند ماه سال جاری به همت وزارت نیرو و کمیته ملی انرژی ایران در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
عضو هیات علمی دانشگاه اقتصاد گفت: کشورهای کره و برزیل با ایجاد تسهیلات ارزان قیمت امکان تامین آن رابرای واحدهای مسکونی فراهم کرده است و در ایران طرح تامین برق خورشیدی به نحوی که شهروندان بتوانند برق را به وزارت نیرو بفروشند تامین شده است.
انرژی یک مقوله راهبردی بوده و لذا رفع چالشهای کشور در حوزه انرژی، نیازمند یک مدیریت راهبردی است. مدیریت انرژی مدیریت زنجیره کامل انرژی از عرضه، تولید، تبدیل، انتقال و تزیع، و مصرف انرژی با تاکید بر تقاضا و مصرف انرژی است.
معاون وزیر نیرو و مدیرعامل ساتبا با تاکید بر اینکه «انرژی خورشیدی، انرژی نو و مجزایی نیست؛ بلکه سالهاست ما از این انرژی موجود استفاده نکردیم»، گفت: هر کجا که اقدامی بر دوش عموم مردم قرارداده شده به موفقیت رسیده و اقدامات دولتی در حوزه تصدی چابکی لازم را نداشته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اعلام کرد:۱۴ نیروگاه خورشیدی در مجموع با قدرت ۱۱۵ مگاوات در استان همدان در دست اقدام است که تعدادی تا پایان امسال و مابقی نیز در سال ۹۷ به بهرهبرداری میرسند.
چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی ۱۰ و ۱۱ بهمن ماه با حضور مسئولان و چهره های مطرح علمی و صنعتی کشور در دانشگاه شهید بهشتی تهرن برگزار می شود.
دبیر کرسی انرژی های نو و تجدیدپذیر یونسکو با اشاره به راهکارهای کنترل و مواجهه با بحران خشکسالی در ایران گفت: ۸۶ درصد از منابع آبهای تجدیدپذیر در ایران مصرف شده است.