زیست آنلاین: گزارش خالص كربن صفر 2050 آژانس بين لمللی انرژی كه در سال 2019 منتشر شده است خواستار آن است تا به منظور كاهش خالص انتشار جهانی CO2 به صفر ميزان توليد انرژی برقابی در جهان دوبرابر گردد.
مدیرعامل توانیر در پاسخ به علت خاموشیهای بیموقع و بدون برنامه و غیر مطابق با جداول ارائه شده اظهار کرد: برای تمام استانها سقف مصرف تعیین شده و الزام کردهایم که استانها این سقف را رعایت کنند اما اگر میزان مصرف از سقف تعیین شده افزایش یابد احتمال وقوع خاموشی وجود دارد و تمام تلاش ما این است که خاموشی اتفاق نیفتد اما اگر خاموشی اتفاق افتاد براساس ...
سخنگوی صنعت برق گفت: برای اینکه از واحدهای برقابی بینیاز شده و یا کمتر استفاده کنیم باید بین ۶ هزار تا ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه جدید بسازیم که رقم سرمایهگذاری برای ساخت این میزان نیروگاه بیش از ۲۳۰ هزار میلیارد تومان است.
نماینده دفتر یونسکو تهران گفت: استفاده از سوختهای فسیلی و تولید گازها در منطقه و بهخصوص ایران بالا است اما این کشور پتانسیل بالایی برای استفاده از منابع تجدیدپذیر دارد.
شرکت مادرتخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران با امضای یک تفاهمنامه با شرکت بهینهسازی مصرف سوخت کشور امکان نصب رایگان پنلهای خورشیدی را بر سرچاههای کشاورزی فراهم خواهند کرد.
زیمنس گومسا انتظار دارد که تا سال 2030 هزینه هیدروژن سبزی تاسیسات ساحلی آن و تا سال 2035 هزینه تولید هیدروژن سبز تاسیسات فراساحلی آن با هزینه تولید هیدروژن خاکستری برابری کند.
سفیر ژاپن در رابطه با توسعه روابط میان دو کشور در حوزه انرژی گفت: با توجه به کل سیاست انرژی، ژاپن در جریان کربن زدایی حرکت و پیشرفت کرده است، با وجود اینکه ایران هنوز سوخت فسیلی مختلفی از جمله نفت و گاز دارد. در زمینه انرژی تجدید پذیر، کشور ایران دارای ظرفیت و پتانسیل عظیمی مخصوصا در زمینه تولید برق، انرژی خورشیدی و هیدروژن است.
نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور حفاظت از محیط زیست، بوم شناسی و حمل و نقل طی اظهاراتی اعلام کرد که این کشور در حال پیشبرد پروژه هایی برای تولید برق در نیروگاه های تبدیل زباله به انرژی است.
انتقادات سرمایه گذارن نامدار دنیا از تولید کنندگان گازهای گلخانه ای افزایش یافته است. این سرمایه گذاران به ویژه این بار تاسیسات و نیروگاه های تولید برق در آسیا را هدف قرار دادهاند.
بحران آب چندین سال است که مهمان ناخوانده ایران شده، مهمانی که در سالهای تر خوش سفر و در سالهای خشک بسیار بد سفر می شود و ۱۴۰۰ ظاهرا از آن سالهای خشک و بی آبی است که حتی شائبه جیره بندی آب را هم ایجاد کرده است.
سرعت فراینده تولید پسماندهای جامد از تجهیزات الکترونیک و الکتریکی مستعمل، موجب افزایش نگرانیهای محیط زیستی شده است. وسایل الکترونیک اگر چه کیفیت زندگی ما را به میزان زیادی بالا میبرد اما نوع جدیدی از پسماند را نیز ایجاد میکند که رشد آن سه برابر بیشتر از پسماندهای خانگی و به مراتب سمیتر و خطرناک تر از آن است.