نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با اشاره به عملکرد مناسب ایران در موضوع زلزله کرمانشاه و سایر بلایای طبیعی گفت: مدیریت اطلاعات مربوط به بلایا به منظور کاهش خطرات ناشی از آن و افزایش تابآوری اهمیت بسیاری دارد و APDIM فرصت ارزشمندی را به منظور بررسی راهکارها و همکاریهای منطقهای در این زمینه فراهم میکند.
زیست آنلاین: به طور معمول خسارات مربوط به سيل را به دو گروه عمده دستهبندی می كنند، خسارات اقتصادی و خسارات جانی. در خصوص خسارات اقتصادی ناشی از سيل، از آنجا كه به طور معمول اين هزينهها ارتباط منطقی با سطح تخريب تاسيسات، اراضی كشاورزی و موارد نظير آن دارد، با ارزشگذاری اين موارد می توان، خسارات اقتصادی ناشی از سيل برآورد نمود.
طی سالهای ۹۰ تا ۹۶، ۱۱۳۹ مورد سیل در کشور اتفاق افتاده است، آبخیزداری و آبخوانداری راهکاری است که علاوه بر پیشگیری از سیل و کاهش خسارات در اقلیم خشک و نیمهخشک ایران میتواند به رفع معضلات کمآبی کمک کند.
رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با بیان این که ایران از ۳۲ مخاطره طبیعی گرفتار ۲۳ مخاطره طبیعی است، گفت: از این رو ایران در زمره کشورهای پرمخاطره طبیعی قرار گرفته است.
مجموعه گستردهای از تهدیدات شامل خشکسالی، سیل، شیوع بیماریهای دامی، ضایعات شیمیایی و دیگر بلایا سالیانه میلیاردها دلار به کشاورزان کشورهای در حال توسعه خسارت وارد میکند.
دومین روز از نشست نمایندگان عضو کمیسیون آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) صبح امروز با حضور تزیانا بوناپاسه معاون شمشاد اختر و نمایندگانی از ۲۵ کشور عضو اسکاپ و مسئولان و کارشناسان کشورمان برگزار شد.
'محمود الاسلام'(Dr. Mahmudul Islam)مدیر'کاهش خطرات بلایای طبیعی''سازمان همکاری اقتصاد'(ECO)گفت: مشکل خشکسالی در ایران از طریق علمی و سرمایه گذاری در زمینه فن آوری های نوین قابل حل است.
پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد سامانهای بر اساس پردازش تصاویر ماهوارهای ارائه کردند که از آن میتوان برای رصد پایش تغییرات اراضی و منابع طبیعی استفاده کرد.