انرژی مقوله ای چند بعدی است که نیاز اساسی جهان و منشا قدرت است. سال هاست صنایع و کسب و کارهای حوزه انرژی به عنوان صنایعی نیازمند سرمایه سنگین برای راه اندازی شناخته میشوند و این نگاه منجر به عدم ورود،ساده نسل جوان صاحب فناوری و ایده نو به این حوزه بخصوص در کشور ما شده است.
معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران در خصوص برگزاری استارتاپ ویکند در دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران گفت: این رویداد با همکاری پارک دانشگاه تهران برگزار میشود.
استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار و نتایج آن در همایش شهر هوشمند در برج میلاد تهران اعلام میشود.
زیست آنلاین: رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از برگزاری نخستین رویداد استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند با محوریت حمل و نقل، ترافیک، آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع آب، انرژی، پسماند و تنوع زیستی از نهم تا یازدهم اسفند ماه در دانشگاه شهید بهشتی خبر داد.
یک فعال حوزه کسبوکارهای نوپا با اشاره به توان اشتغالزایی گسترده استارتآپها، بر تاثیرگذاری مثبت اینگونه فعالیتها در راستای رشد و بهرهوری اقتصادی تاکید کرد.
مسئول مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ساری گفت: ۷۵ نفر از دانشجویان و جوانان که متوسط سنی ۲۴ سال دارند در مجموعههای مرکز رشد در حال فعالیت بوده و کسب و کار خود را راهاندازی کردهاند.
نخستین رویداد استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند از نهم تا یازدهم اسفند ماه ۹۶ و در راستای برگزاری اولین همایش و نمایشگاه «تهران هوشمند» اجرا خواهد شد.
معاون علمیوفناوری رییسجمهور گفت: نفوذ استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان، ورود دانش و فناوری تلفیق شده با نوآوری دانشگاهیان خلاق، میتواند ضمن حل مشکلات کشاورزی زمینهساز توسعه اقتصاد دانشبنیان و درآمد بالا در این حوزه باشد.
نخستین استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند با محوریت مدیریت حمل و نقل و ترافیک و کاهش آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع (آب، پسماند، انرژی) و درآمدهای پایدار در تاریخ ۹ لغایت ۱۱ اسفند ماه برگزار خواهد شد.
توسعه و ساخت سیستمهای تولید همزمان برق، حرارت و سرمایش در کشور با همکاری شرکتهای دانش بنیان، استارتاپها و تعامل آنها با شرکتهای اروپایی و ژاپنی انجام میشود.
رییس گروه بازاریابی و فروش شرکت خدمات انفورماتیک بااشاره به میزبانی۳۰تیم استارتاپی در همایش بانکداری الکترونیک مهمترین معیارهای ارزیابی این تیم ها را نوآوری، تطابق با نیاز بازار و درآمدزایی اعلام کرد.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه درباره موانع حقوقی بر سر راه استارتاپها گفت: ما مجتمع ویژه ای برای رسیدگی به جرایم رایانه ای داریم و در آنجا پروندههای اینچنینی مورد رسیدگی قرار میگیرد.
نظر میرسد عزم دولت برای حمایت از کسبوکارهای نوپا مخصوصا بهخاطر اشتغالزایی که میتواند داشته باشد جدی است؛ امری که قبل از هر چیز مستلزم شناخت موانع و محدودیتهای قرار گرفته بر سر راه رشد این کاسبیها آن هم از زبان فعالان این عرصه است.