کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در چین تا اواسط دسامبر ۲۰۱۶ به ۱۶۸ هزار و ۷۳۲ مگاوات رسید که به تنهایی ۳۴.۷ درصد از کل ظرفیت نصب شده نیروگاههای بادی در جهان را در بر میگیرد.
تداوم روند فعلی گرمایش کره زمین استفاده از بسیاری از نیروگاه های بادی را در آسیا، اروپا و آمریکا ناممکن خواهد کرد و کاربرد منابع انرژی تجدیدپذیر را به چالش می کشد.
سفیر دانمارک گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد از نیروی برق این کشور با استفاده از انرژی بادی تامین میشود و با توجه به خط مشی تعریف شده در کشور دانمارک خواهان جدایی کامل از سوختهای فسیلی هستیم که امیدواریم تا ۳ سال آینده کاملاً از انرژیهای تجدیدپذیر استفاده کنیم.
زیست آنلاین :شرکت برق آمریکن الکتریک در سه سال آتی ۸/۱ میلیارد دلار روی نیروگاه های خورشیدی و بادی سرمایه گذاری خواهد کرد تا این نیروگاه ها را جایگزین نیروگاه های ذغالسنگی کند.
زیست آنلاین :هزینه تولید برق در طی ۱۲ ماه گذشته از نیروگاه های بادی و خورشیدی ۶ درصد کاهش یافته است. روند پیوسته کاهش هزینه در این بخش، صنعت ذغالسنگ و نیروگاه اتمی را در سال های آتی به شدت به چالش خواهد کشید.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی و ساخت شبیهساز سیستم مبدل انرژی نیروگاه بادی شدند که از آن میتوان در دانشگاهها و صنعت برای تحقیقات کاربردی استفاده کرد.
پنجمین کنفرانس انرژی بادی ایران امروز با حضور عیسی کلانتری معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، حمید چیت چیان وزیر نیروی سابق و دکتر محمد دورعلی استاد دانشگاه شریف برگزار میشود.
هرچه تعداد پرههای توربینهای بادی بیشتر باشد گشتاور بیشتر و سرعت دورانی کمتر میشود؛ اما توربین هایی که برای تولید الکتریسیته بکار میروند نیاز به عملکرد در سرعتهای بالاتری دارند و در واقع گشتاور بیشتری نیاز ندارند. در ادامه به دلیل سه پره بودن توربینهای بادی اشاره خواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندارقزوین گفت: ظرفیت تولید انرژیهای نو در استان چهار هزار مگاوات است که تاکنون به سرمایه گذاران برای بهره برداری از دو هزار مگاوات مجوز داده شده است.
مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقهای خوزستان گفت: از ویژگیهای خاص این نیروگاه سایز توربینهای مورداستفاده است که هر کدام ۴۵. ۳ مگاوات میباشد که در نوع خود بزرگترین فناوری ساخت توربین در سطح دنیاست وبرای ساخت هر نیروگاه از این دست اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیون یورو پیش بینی میشود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گفت: طرح احداث سه نیروگاه ۵۰ مگاواتی در سیستان واقع در منطقه میل نادر با سرمایه گذاری کره جنوبی روز گذشته به تصویب رسید که عملیات آن تا یک ماه دیگر آغاز میشود.
استات اویل آخرین قسمت از مرحله ساخت نخستین نیروگاه آبی روی آب خود به نام Dudgeon را در کامل کرده و به زودی این نیروگاه قادر به تامین بیش از یک میلیون خانه در قاره اروپا خواهد شد.