رئیس هیات مدیره انجمن علمی انرژی بادی ایران، ناهماهنگی در بین دستگاه های مختلف دولتی را معضل اصلی در راستای توسعه صنعت انرژی بادی در کشور دانست و گفت: متأسفانه در حال حاضر در هیچ نقطه کشور شاهد اقدامات گسترده ای در این زمینه نیستیم و تنها حدود یک دهم درصد از انرژی الکتریکی مصرفی کشور با استفاده از باد تولید شده است.
مدیر دفتر انرژی باد و امواج سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق ایران (ساتبا) با اشاره به ظرفیت بسیار بالای ایران در زمینه احداث نیروگاههای بادی، به تشریح موانع موجود در مسیر توسعه صنعت انرژی بادی در کشور پرداخت.
پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی موفق شده اند که اولین بادگیر خورشیدی که تلفیقی از انرژی خورشیدی و انرژی بادی است را با الهام از بادگیرهای سنتی ایران، در مقیاس آزمایشگاهی تولید و توسعه دهند.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقهای خوزستان گفت: مجوز سرمایه گذاری جهت احداث نیروگاه بادی در منطقه آزاد اروند توسط یک شرکت آلمانی به ارزش حدود ۸۲ میلیون یورو (۹۲ میلیون دلار) صادر شده است.
طی سال گذشته انرژی بادی به عنوان پیشروترین نوع انرژی آمریکا مطرح شده که سازمان انرژی بادی آمریکا علت آن را ناشی از افزایش روزافزون ظرفیت تولید انرژی برق آبی (هیدرولیک) عنوان کرده است
مناسبات ترکیه و آلمان به شدت دچار تنش است. دولت آلمان به شهروندان خود توصیه کرده است که در ترکیه سرمایهگذاری نکنند، ولی کمپانی زیمنس بیاعتنا به این توصیه راه خود را میرود.
نسل جدید سلولهای خورشیدی که به سلولهای خورشیدی اورگانیک معروف است میتواند روی شیشههای عینک قرار گرفته و انرژی لازم برای تولید عینکهای هوشمند را تامین کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: فعالان اقتصادی کشور آلمان سال جاری با همکاری بخش خصوصی این استان، نیروگاه بادی در شهرستان دامغان میسازند.
معاون برق و انرژی وزیر نیرو با اشاره به حمایت دولت تدبیر و امید از تولید انرژیهای نو از خرید تضمینی تولید نیروگاههای برق آبی و دیگر انرژیهای تجدیدپذیر خبر داد.
بر اساس تحقیقات یک دانشگاه فنلاندی، ایران باید ۷۷ گیگاوات برق بادی، ۴۹ گیگاوات برق خورشیدی و ۲۱ گیگاوات برق هیدرو تولید کند تا بتواند تمام برق مورد نیاز خود را به صورت ۱۰۰ درصد از تجدیدپذیرها به دست آورد.